diumenge, 15 de novembre de 2020

NOUS RELATS A UN CLIC

 

Apunta’t a la nostra llista de correu i al nostre nou conducte de comunicació editorial a Telegram i rebràs cada dos mesos un relat il·lustrat exclusiu.

Si vols rebre el primer relat il·lustrat, el proper relat il·lustrat serà per carnaval!

Volem potenciar la nostra llista de correu i premiar els nostres subscriptors. Cada dos mesos, i durant dotze mesos, de setembre de 2020  setembre de 2021,  els nostres subscriptors rebran un relat exclusiu de fantasia, ciència-ficció o terror escrit i il·lustrat pels autor@s i il·lustrador@s d’Edicions Secc. A més, els membres de la nostra llista seran els primers a informar-se sobre les novetats editorials, les nostres activitats i comptaran amb tot un seguit d’avantatges.

 

Aquest darrer dia dels Sants Innocents  hem compartit amb els nostres subscriptors el relat "La xinxeta" d'Alícia Gili Abad i il·lustrat per Adrián Colás, corresponent al bimestre de novembre-desembre. 


Ara us anunciem el nou relat per aquest bimestre d'Alister Mairon, il·lustrat per Bernat Gómez: "La Setena" 
Però encara estàs a temps d'apuntar-te per rebre el relat de Carnaval que correspont al bimestre de gener-febrer. Només et cal apuntar-te abans del 27 de febrer! 


 NOMÉS UN CLIC


I recorda subscriure't també al nostre canal de Telegram per estar al dia de totes les nostres novetats!

Activitats d'Edicions Secc i Concili Fetiller 📚

En aquest canal us compartirem les novetats i activitats d'Edicions Secc

https://t.me/edicionssecc


I  si vols comentar els relats, parlar de llibres, o fer preguntes als autor@s o il·lustrador@s, el grup Espai Lector Edicions Secc és el teu lloc

ESPAI LECTOR


Il·lustrant Samaniat

  DIRECTE AL CANAL D'EDICIONS SECC  IL·LUSTRANT SAMANIAT La portada màgica és obra de @txell_illustr . Les il·lustracions fantàstiques i...