dilluns, 29 de novembre de 2021

NOUS RELATS A UN CLIC

 
Apunta’t a la nostra llista de correu i al nostre nou conducte de comunicació editorial a Telegram i rebràs cada dos mesos un relat il·lustrat exclusiu.

Seguirem un curs més oferint-vos de forma bimestral relats il·lustrats exclusius per les nostres autores i il·lustradores. Després de rebre el relat al final de cada bimestre, podreu comentar el relat,  com fins ara, en el nostre grup Espai lector de Tèlegram. Si no us heu apuntat encara, ja ho podeu fer!

📲Com a novetat, quan la disponibilitat de l'autora o la il·lustradora ho permeti, durant la setmana següent a l'enviament del relat obrirem un torn de preguntes sobre el relat a través del grup de Tèlegram o d'un formulari i farem un petit Directe a Instagram per respondre les vostres preguntes.

📜També seguireu tenint disponible el nostre canal de Telegram Activitats d'Edicions Secc per estar informats més puntualment d'activitats,  notícies literàries i sobre l'editorial.

I per altra banda inaugurarem dues activitats noves:

📚 Un club de lectura dos cops a l'any, pels vols de Sant Jordi i pels vols de Sant Joan, d'un llibre de l'editorial que vosaltres escolliu. El farem via Jitsi, i us farem arribar un formulari perquè escolliu el llibre i horari, per poder seleccionar el que vagi millor a tot hom.

🖥Dues activitats exclusives pels subscriptors i subscriptores, xerrades, tallers, o taules rodones, amb editors, autores, o il·lustradores a través d'un directe al nostre canal de Youtube. El primer serà abans de Nadal, així que estigueu atents que tindreu notícies nostres ben aviat.

 

NOMÉS UN CLIC


 

I recorda subscriure't també al nostre canal de Telegram per estar al dia de totes les nostres novetats!

Activitats d'Edicions Secc i Concili Fetiller 📚

En aquest canal us compartirem les novetats i activitats d'Edicions Secc

https://t.me/edicionssecc


I  si vols comentar els relats, parlar de llibres, o fer preguntes als autor@s o il·lustrador@s, el grup Espai Lector Edicions Secc és el teu lloc

ESPAI LECTOR PORTADES EXCLUSIVES DELS RELATS DELS BIMESTRES ANTERIORSNOUS RELATS A UN CLIC

  Apunta’t a la nostra llista de correu i al nostre nou conducte de comunicació editorial a Telegram i rebràs cada dos mesos un relat il·lus...