Vés al contingut principal

Condicions

Edicions Secc

GENERAL

Aquestes condicions d'ús i Avís Legal s'apliquen a totes les comandes realitzades en http://edicionssecc.blogspot.com.es/.

L'accés a la web i la realització de qualsevol comanda suposa que vostè ha llegit i acceptat les presents condicions.

ACCÉS A la WEB I DADES
No s'exigeix la prèvia subscripció o registre com a usuari per accedir a la pàgina web, si bé si cal per poder rebre noticies de la web i realitzar comandes.
De les dades dels Usuaris obtinguts a través de la subscripció a Ediccions Secc adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la protecció de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat conforme a l'establert per la legislació espanyola de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Ediccions Secc no es fa responsable enfront dels usuaris de la revelació de les seves dades personals a tercers que no sigui deguda a causes directament imputables a Ediciions Secc, ni per l'ús que de tals dades facin tercers aliens a Ediccions Secc.

PRODUCTES
Edicions Secc comercialitza llibres i productes relacionats.
Cadascun dels productes comercialitzats per Edicions Secc posseeix una fitxa detallada, en la qual s'inclou una fotografia, el nom, la descripció i el preu amb IVA inclòs.

PREUS
Tots els preus dels productes comercialitzats s'expressen en Euros i amb IVA inclòs (si ho tinguessin). Els llibres tenen un IVA del 4% i el seu preu ve dau pel seu editor.
Els preus poden variar a qualsevol moment i sense previ avís al client.
Els preus que apareixen en les fitxes dels productes constitueixen una invitació al fet que el client realitzi una proposta de comanda; per tant, si existeix error en el mateix, o els mateixos han estat modificats s’informarà de tal circumstància al client i no donarà tràmit a la comanda, excepte consentiment exprés per part del client.
Igualment s'indicarà en cada cas els costos referits a l'enviament dels productes que s'adquireixin.
De manera expressa s'indica que els enviaments a Canàries/Ceuta/Melilla no porten IVA, però a la seva recollida el client accepta abonar les despeses de duana, impostos locals, i uns altres possibles derivats de l'enviament.

PROMOCIONS I OFERTES
Les promocions i ofertes que puguin ser publicades per Edicions Secc, tindran validesa mentre es trobin publicades a la web o butlletins informatius, així com mentre existeixi estoc disponible, i es regiran per les presents condicions.

PREVENDES
Quan un article està en prevenda significa que es pot comprar però es serà enviat després de la seva data legal de publicació.


MÈTODES DE PAGAMENT

Per a la comercialització dels seus productes, Edicions Secc ofereix els següents mètodes de pagament:


TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

A l'hora de realitzar la comanda es pot  triar com a mitjà de pagament la transferència bancària. A la fitxa del llibre apareixerà el preu + les despeses d’enviament. En el apartat formes de pagament es poden accedir a les dades del compte bancari en la qual haurà de ser ingressat aquest import en el termini màxim d'una setmana a partir des de la realització de la comanda. Quan es procedeixi a l'ingrés del preu corresponent, no cal oblidar indicar el seu nom i les dades de la comanda corresponent.

PAYPAL
Mitjançant la plataforma de Paypal vostè pot realitzar els seus pagaments mitjançant correu electrònic  en el format Pagar productos y Servicios

MANIPULACIÓ I PREPARACIÓ
La preparació de la comanda per al seu enviament es realitzarà en les següents 24-72 hores des de la recepció del mateix, sempre durant els dies hàbils. En cas d'haver-hi festius o caps de setmana pel mig aquesta manipulació es reprendrà en el següent dia laborable.

ENVIAMENT
Espanya: Tots els enviaments es realitzen mitjançant Correus i per Postlibris, d'aquesta manera podem oferir despeses d’enviament el més baixes possibles. El temps que triga a arribar un paquet amb aquest servei és d'unes dues setmanes. El preu mínim amb seguiment del enviament és de 3€, fora d'ofertes específiques en cas de llançaments i prevendes. Els enviaments són gratuïts a partir dels 30€ de despesa. 

No es fan enviaments internacionals. DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS

Tal com estableix la legislació vigent (Llei d'Ordenació del Comerç Minorista), el termini de devolució dels productes serà de 14 dies naturals a explicar des del lliurament dels mateixos.

Per a qualsevol devolució haurà de posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a l'adreça eowin32002@yahoo.es, indicant les dades de la comanda o el nombre de factura.
Seran admeses les devolucions sempre que compleixin els següents requisits:
– Els productes hauran d'estar en perfecte estat i hauran d'anar correctament embalats per no deteriorar-se en el transport.
– El client es farà càrrec de les despeses d'enviament en cas de devolució.
– Si s'ha produït un error en la preparació de l'enviament per part d’Edicions Secc, les despeses d'enviament correran pel nostre compte.

Entrades populars d'aquest blog

El camino de los ancestros, de Carlos Castro y Alícia Gili ¡Muy pronto en nuestras estanterías!

Después de mucha calor, de mirar la maqueta del derecho y del revés, de trabajo intenso y de nervios  "El camino de los ancestros" ya está camino de la impremta. ¡Próximamente en nuestras estanterías!

Autors i il·lustradors d'Edicions Secc nominables als Ignotus

Les obres "El camino de los ancestros" i "Històries dels Terres Albes i altres relats fantàstics" podrien ser nominables als premis Ignotus 2017, en categoria de Millor Novel·la i Millor conte, Millor antologia així com Millor Il·lustració i per tant les podeu votar amb la primera ronda: 

Millor novel·la

El camino de los ancestros, Carlos Castro, Alícia Gili

Millor antologia

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics

Millor Il·lustració Portada d' "El camino de los ancestros 
Il·lustradora Txell Ozcáriz 

Portada d'"Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics"
Il·lustradora Laia Martí

Il·lustracions interiors
Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
La Laia, en Roc  i l'infermer de la boira verda de Bernat Gómez

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
Seqüeles de Txell Ozcáriz

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
Científic  de Txell Ozcáriz
El camino de los ancestros Follet de L…

El camino de los ancestros sobre la mesa

Calentito, como el verano, llega ya a nuestra mesa de trabajo El camino de los ancestros.  Ahora es el momento de preparar presentaciones, envolver pedidos y esperar las anheladas y temidas reseñas. 

Nuestra nueva aventura editorial inicia una segunda parte donde el papel protagonista pasa a las manos de los lectores.