Contacte
Si vols contactar amb nosaltres, adreça’ns un missatge al nostre correu electrònic

També pots trobar-nos a les nostres xarxes socials:

Recepció de Manuscrits

En aquests moments no podem acceptar més manuscrits no sol·licitats. Les propostes que se’ns enviïn no seran considerades ni rebran resposta. Quan tornem a obrir recepció de manuscrits ho farem saber a través d’aquesta pàgina i a les xarxes socials.

Moltes gràcies!
DistribucióPaïsos Catalans

630 649 809 
Resta del territori

Edicions Secc


En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de realitzar comanda i facturar els serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Edicions Secc estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...