Catàleg Pàgina 1


Dels creadors de Cercle Fetiller ara arriba El nom de l’univers és  fetiller, una obscura recopilació de relats folls on els autors i autores fetilleres, en el seu Samaniat anual, han volgut escalar un graó més de bogeria i transgressió, complementant les veus narratives de cadascun d’ells amb les dels seus companys.

 Han fet d’aquest llibre un artefacte, un joc de paraules

i d’arguments entre tots  plegats, que recorre l’univers Goblin per trobar noves aventures més agosarades i crear una ment rusc entre els autors i autores,   a la recerca  d’un espai on conviuen l’horror més foll —«Ah, l’horror, l’horror!», que diria el senyor Kurtz— amb el divertiment més entremaliat.

 

Si vols entrar en una davallada de bogeria i de narrativa fantàstica completament folla, aquest és el teu llibre!


PVP: 16 €Històries del Lathalvers

Històries del Lathalvers és una barreja de llegendes, relats i articles que exploren diferents aspectes i personatges del Lathalvers; l’univers literari creat per l’Alister Mairon i escenari de la bilogia Sabres de Sal. Un compendi de textos de naturalesa diversa que ens permeten explorar el procés de construcció d’aquesta obra del fantàstic català.

Aquest llibre s’ha pogut fer gràcies a tots els ­membres de l’Aixeta i, especialment, a les ­aportacions dels trams de Lathalia i Aggio de Sabres de Sal.

Edició exclusiva de 100 exemplars.


PVP: 12 €

Veure cistellaL’espai, l’última frontera.

            Aquests són els viatges de la nau interestel·lar La Bella Xona i la seva tripulació, en lluita permanent contra el poder hegemònic de la Corporació Tinell i el Concili Fetiller Estel·lar.

PVP: 16 €


Les cròniques del Concili Fetiller: Nexe

Col·lecció Concili Fetiller Núm. 13
Fa cinc anys, lectors, vàreu cometre un error: vàreu llegir el ­­primer llibre del Concili Fetiller. Cròniques del Concili Fetiller: ­Arcana. Des de llavors us han devorat, heu conegut espècies ­fantàstiques, ­simiots, ginebredes i minairons,  heu tastat pols de bazam amb  conseqüències inesperades,  heu viatjat  més enllà d’Oort on es barregen pensament i bogeria.

PVP: 16 €


Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...