dimarts, 23 de gener del 2024

Vols un outfit Fetiller? Vols una samarreta o un sac fetiller?

Necessites una samarreta fetillera a la teva vida? 

Vols un sac fetiller per poder guardar els teus llibres màgics? 

Ja ha arribat la nova Samarreta Fetillera a les passareles de l'Olla Esbudella i de Noctiluca, la més moderna i elegant, apte per nits de Samaniat i Vesprades de Canvi de Solstici. 

Samarreta Fetillera, oufit fetiller, per anar més enllà del núvol d'Oort i entrar en l'Univers de Goblin. Amb el sac fetiller ja estaràs preparat per anar a la cerca i captura dels tressors fantàstics lectors millors d'aquests 2024!

Doncs ara tens l'oportunitat: 

Entra a l'Aixeta  i fes una aprotació  i segueix els pasos 


🟣 La samarreta té el preu de 15 € + 5€ d'enviament. 

🟣 Si prefereixes encarregar-la i recollir-la a la següent trobada o fira que ens veiem, fes el pagament de només 15 euros i indica que ho recolliràs personalment a la pròxima activitat presencial al correu de l'aixeta o de l'editorial. Per això contacta per email amb nosaltres per gestionar-ho. 
🟡​ Selecciona quina talla vols (S, M, L, X, XL) , confirma'ns la teva adreça  fes el pagament del  preu de la samarreta + les despeses d'enviament  i l'encarregarem i te l'enviarem a casa quan la tinguem feta!

Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...