Catàleg pàgina 3És una caixa plena de faules que conten històries increïbles i ficcions de fets meravellosos, estranys i extraordinarisNans, revivents, dones d’aigua, encantades, dips, minairons, i sí, un donyet perdut!   I ara molts us preguntareu,  què nassos és un donyet? Doncs una mena de follet, que vesteix amb faixa i jaqueta, i en lloc de la barretina dels follets, porta un mocador nuat amb un picarol a la punta i és molt, molt entremaliat, qui el coneix sempre acaba en  un gran embolic!  Ens voleu ajudar a trobar-lo?


PVP 18 €


Veure cistella
Les cròniques del Concili fetiller: Arcana

Comença el joc, el concili s’ha reunit, nou jugadors, els daus dringuen impacients. Primera tirada: 3/8/3. Un cabraboc entra dins una boirina entre cossos de dones atlètiques, no sabem encara què els espera. Un altre ­jugador contraataca, l’aposta és forta, 2/2/4. Apareix un artefacte encantat que canvia les opcions. 2/8/5, el Gran Germà Fetiller intenta equilibrar el tauler de joc. Els nou jugadors esguarden el tauler, esmaperduts, aquesta­ ­tirada inesperada: Un jugador novell ha aparegut davant del tauler. Un contrincant desconegut... 
Vols convertir-te en el nostre jugador misteriós? Vols saber què s’amaga entre aquestes pàgines? Obre aquest llibre. Les cròniques del concili fetiller: Arcana és un recorregut per nou relats que experimenten en el límits de la ­literatura de espasa i fetilleria, transgredint el seu format i cercant noves vies i nous personatges, creant un entramat mític diferent sense perdre de vista en cap moment els referents més clàssics de la literatura de dracs i masmorres. Un joc de rol de màgia i fetilleria, on els intrèpids ­jugadors són els escriptors i els daus les paraules.

Veure cistella
BESTIARI

Un bestiari amb dotze gegants, espantacriatures i altres éssers màgics de la mitologia catalana  P.V.P 15 €


Veure cistellaEl MESTRE DEL MACABRE 

Edgar Allan Poe (1809-1849), va ser un escriptor romàntic dels Estats Units d’Amèrica. Sense ell, la literatura de gènere seria molt diferent, atès que se’l considera el precursor del relat detectivesc, un dels pioners de la literatura de ciència-ficció i, és clar, el pare de la narrativa de terror psicològic

P.VP 10 €
Veure la cistella

A LA LLUM D'UNA ESPELMA

Tenebror, és aquell espai que queda al voltant d'una espelma... i és en aquesta tenebror on David Gómez Simó fa viure criatures increïbles que ens volen atansar. Criatures que no existirien sense la tenebror, però tampoc sense el punt focal de la llum d'una espelma.

P.V.P 9€
    
 MONSTRUARI

Aquest recull és un avís dels déus, un prodigi de la ment de deu autors i autores que us mostraran éssers extraordinaris per diferents raons, algunes terribles, i algunes magnífiques. Mirant sota el llit els autors i autores d’Edicions Secc han trobat un bon grapat de monstres a la nostra mitologia,  serpotes, bèsties i altres  feristeles que en temps passats eren  als nostres boscos, a muntanyes, pobles i que ara sembla que han desaparegut. Compte amb la màgia, la foscor i el terror, mai no pots estar segur que han desaparegut, només que ara són més difícils de percebre!    
  P.V.P 15 €   Relats fantàstics que ens parlen de la foscor pregona dels poderosos a la qual sovint els més senzills han d’enfrontar-se sense cap altra eina que la imaginació. Com diu un proverbi africà:
«Fins que els lleons no tinguin els seus propis historiadors, les històries de cacera seguiran glorificant al caçador.»

És un recorregut per l’univers fantàstic que Cotes ha anat creant des de ben jove al voltant del relat curt i el microconte: fantasia, tecnologia, distopia i crítica social formen un corpus amb relats de fina ironia o petits homenatges: Bradbury, Asimov, Calders, la mitologia més clàssica es barregen amb l’actualitat més punyent, i els referents musicals i cinematogràfics ens deixen petites perles en relats, de vegades, de poc més de vint paraules. Edgar Cotes crea un forat negre intens, que ens atrau, amb concisió i decisió vers un univers ric i subtil.

P.V.P 10 €
                                       Veure cistella      Mínima expressió, cent quaranta caràcters, i tantes coses a dir. Els híbrids encara més minvants creixen de zero a cent, tot i ser més minvants encara. Edgar Cotes ens presenta amb vint-i-cinc microrelats un tastet del que són els seus Híbrids minvants, relats, referents, piulades, fantasia, ciència ficció, i tot amb cent quaranta caràcters... Em repeteixo? No ho puc evitar, em sembla increïble que algú pugui dir tant en tant poc espai.

Preu social a LektuLes quimeres del que ens deporta el futur i del que ens defineix del passat són part de l’essència que ens fa humans, però sovint són les carències més que el que posseïm, el que ens perfila. Els relats de Mike Resnick, que treballa des de la ficció sociològica més conjectural, sempre ens sorprenen, esbrinant quines són les nostres carències més pregones, i quines les nostres ambicions més fosques. Això és el que trobareu en aquest recull de relats, cinc contalles que burxen dins de les ombres més fosques de la nostra ànima.El recuerdo de una infancia y adolescencia guiadas por los mosqueteros, las leyendas artúricas o las pelis de John Wayne dan como resultado El camino de los ancestros, una buena dosis de caballeros, espadas y magia mezclada con política, identidad y corrupción y salteada con un poco de sentido del humor y algo de romanticismo pasado de moda.

P.V.P 12 €

Un recull de relats molt especials, catorze relats de Guy Mupassant que hom qualifica des del terror a la fantasia, i que s'allunyen sensiblement dels seus registres habituals, més realistes i costumistes. Cada relat acompanyat per unes il·lustracions  de Sílvia Estall i Txell Ozcáriz. Tot i així no espereu el terror de les fantasies gòtiques del segle XIX. No trobareu gaires fantasmes, si no són aquells que són dins del nostre cap. Maupassant fou dels primers a posar l'home al centre de l'horror.LLIBRE DE VIATGES EN TERRA D'ORCS I ALTRES RELATS 

Un llibre de viatges d'un elf en una ciutat orca, una mirada fantàstica a la nostra historia, una distòpia sobre un món sense llibres,  tres relats fantàstics d'Alícia Gili Abad que en el seu moment es varen publicar a la revista Catarsi , un petit recull en format electrònic amb il·lustracions cedides per Ion Ander i Txell Ozcáriz

P.V.P 2 € LEKTU És un recull de tres relats, obra de Mike Resnick i Lezli Robyn, on es conceben maneres diferents d’entendre la vida sovint al límit de les coses que entenem per normals i acceptables.Tres personatges ben especials, amb un tipus de pensament fora del corrent, a la frontera del que s’espera d’ells: un simi que no vol estar sol, un robot que vol diagnosticar i reparar el cor humà i un osset de peluix que vol ser necessitat. Juguen en un tauler de joc amb unes regles, les dels humans, que sovint no comprenen i que els deixen perplexos. 
*Edició No-Venal regal per les persones que es vàren inscriure en les respectives CAT_CON amb col·laboració amb la SCCFF.


Us imagineu una IA que va al psicòleg o una que es casa amb una humana, o potser una que dirigeix i controla un casino a Nevada? Doncs sembla que aquest tipus de coses les tenim gairebé a la cantonada i Ian Mcdonald ens ho explica amb tres relats magistrals.
De fet, tots els seus relats estan impregnats de l’impacte que les noves tecnologies estan tenint en l’ecologia, en les societats, en les persones, especialment amb societats emergents, com l’Índia o l’Àfrica Subsahariana. En
el primer relat d’aquest recull, «Les caigudes: una història sobre la lluna», ambientat en la seva última trilogia de la Lluna, Luna: New Moon, Luna: Wolf Moon i Luna: Moon Rising (editades en castellà per NOVA) continua, com es habitual escrivint sobre civilitzacions emergents i tecnologia, l’únic és que aquest cop la civilització emergent és a la Lluna. Mcdonald juga aquest cop a construir una societat on les IAs poden tenir drets i els humans ens regim per contractes.
*Edició No-Venal regal per les persones que es vàren inscriure en les respectives CAT_CON amb col·laboració amb la SCCFF.


¿Qué clase de monstruo se dedica a amputar, dejando a sus víctimas vivas? Quizás alguien que cree que la muerte no es el peor castigo.

*Col·lecció Austral: Projectes personalsROSAS EN DICIEMBRE

Una historia contada, en la bella localidad gerundense de Roses, por un anciano a su única nieta. Narrándole, las virtudes de un protagonista, que conoció, muchos años atrás, en un pequeño pueblo de Granada

*Col·lecció Austral: Projectes personals


EL NOSTRE CATÀLEG DIGITAL A LEKTU

EL NOSTRE CATÀLEG DIGITAL A LEKTU
(format digital) Disponible a Lektu 
        € 0.99
Atles dels ecosistemes Goblin
IV fascicles 

Volum recopilatori € 3.90 (format digital) Disponible a Lektu 
        € 3.90
A la llum d'una espelma  (format digital) Disponible a Lektu
€ 4,99
Bestiari 
Lektu

 (format digital) Disponible a Lektu
        € 3.00
El camino de los ancestros(format digital) Disponible a Lektu

        € 2

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
(format digital) Disponible a Lektu

Preu socialLlibre de viatges, en terra d'orcs i altres relats


(format digital) Disponible a Lektu

€ 2.00(format digital) Disponible a Lektu

€ 3.90Clients: Responsable: Identitat: Carles Canudas Sánchez, Edicions Secc - NIF: 38065240X Dir. postal: Rafael Campalans 76 baixos Telèfon: 667382538 Correu elect: eowin32002@yahoo.es
“En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Edicions Secc estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris."

Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...