CatàlegEn un mundo donde la magia es un bien valioso y escaso que solo poseen los maat.


       P.V.P 12 €


Un llibre que vol cridar l’atenció del lector amb temes molt diversos,
estils força diferents i amb un sol nexe en comú: La fantasia!


  P.VP. 10 €Un bestiari amb dotze gegants, espantacriatures i altres éssers màgics de la mitologia catalana  P.V.P 15 €
Un recorregut per l’univers fantàstic que Cotes ha anat creant des de ben jove al voltant del relat curt i el microconte: fantasia, tecnologia, distopia i crítica social formen un corpus amb relats de fina ironia o petits homenatges: Bradbury, Asimov, Calders, la mitologia més clàssica es barregen amb l’actualitat més punyent, i els referents musicals i cinematogràfics ens deixen petites perles en relats, de vegades, de poc més de vint paraules.

P.V.P 10 €
Tenebror, és aquell espai que queda al voltant d'una espelma... i és en aquesta tenebror on David Gómez Simó fa viure criatures increïbles que ens volen atansar. Criatures que no existirien sense la tenebror, però tampoc sense el punt focal de la llum d'una espelma.P.V.P 9€
Les golfes del mirall fosc són un lloc on guardar relats fantàstics molt eclèctics, units per un fil comú; darrere del mirall fosc, molt fosc, hi ha un fil, un filet lleu d’una història molt fosca. 

P.V.P 9€
 Els híbrids continuen minvant sense aturador. Cada vegada són més i més menuts. Afanya’t a llegir-los o es faran tan petits que acabaràs necessitant un microscopi per a poder fer-ho!Preu social 


Un recull de relats molt especials, catorze relats de Guy Mupassant que hom qualifica des del terror a la fantasia, i que s'allunyen sensiblement dels seus registres habituals, més realistes i costumistes. Cada relat va acompanyat per unes il·lustracions obra de Sílvia Estall i Txell Ozcáriz.

Tot i així no espereu el terror de les fantasies gòtiques del segle XIX. No trobareu gaires fantasmes, si no són aquells que són dins del nostre cap. Maupassant fou dels primers a posar l'home al centre de l'horror. 
P.V.P 10€


Sistemes operatius alternatius és un recull de tres relats, obra de Mike Resnick i Lezli Robyn, on es conceben maneres diferents d’entendre la vida sovint al límit de les coses que entenem per normals i acceptables.

Tres personatges ben especials, amb un tipus de pensament fora del corrent, a la frontera del que s’espera d’ells: un simi que no vol estar sol, un robot que vol diagnosticar i reparar el cor humà i un osset de peluix que vol ser necessitat. Juguen en un tauler de joc amb unes regles, les dels humans, que sovint no comprenen i que els deixen perplexos.        
 Monstruari, construcció entre  mostrari “col·lecció de mostres”, i  monstrum, “prodigi, avís dels déus”.
Doncs això, aquest recull és un avís dels déus, un prodigi de la ment de deu autors i autores que us mostraran éssers extraordinaris per diferents raons, algunes terribles, i algunes magnífiques. Mirant sota el llit els autors i autores d’Edicions Secc han trobat un bon grapat de monstres a la nostra mitologia,  serpotes, bèsties, gegants i altres  feristeles que en temps passats eren  als nostres boscos, a les nostres muntanyes, als nostres pobles i que ara sembla que han desaparegut.Compte amb la màgia, la foscor i el terror, mai no pots estar segur que han desaparegut... només que ara són més difícils de percebre!    
  P.V.P 15 €   


El donyet perdut
Nans, revivents, dones d’aigua, encantades, dips, minairons, i sí, un donyet perdut!   I ara molts us preguntareu,  què nassos és un donyet? Doncs una mena de follet, que vesteix amb faixa i jaqueta, i en lloc de la barretina dels follets, porta un mocador nuat amb un picarol a la punta i és molt, molt entremaliat, qui el coneix sempre acaba en  un gran embolic!  Ens voleu ajudar a trobar-lo?


PVP 18 €

El quest del Concili fetiller: Masmorres

El quest del Concili Fetiller: masmorres és un recull de 10 relats a cura de vuit autors que, partint de la base de l’escenari del dungeon i del concepte de la missió o recerca recrea i actualitza el gènere d’espasa i fetilleria en entorns que ens són més propis que els clàssics anglosaxons i, on monstres i criatures com els kobolds, els orcs, les mantícores, els beholders, lichs, o els elfs de la foscor deixen el protagonisme en mans de tamarros, simanyes, cucanyes, tinyoses, pardinots, simiots o minairons i on la imatgeria del guerrer hipermusculat o el mag de barba llarga, bastó de llum i barret d’ala ample salten pels aires fets miques per abandonar, premeditadament, els clixés propis del gènere sense defugir la picaresca, l’èpica, la sexualitat i l’aventura que li són pròpies.

PVP 3.90 €
Les cròniques del Concili fetiller: Arcana

Comença el joc, el concili s’ha reunit, nou jugadors, els daus dringuen impacients. Primera tirada: 3/8/3.
Un cabraboc entra dins una boirina entre cossos de dones atlètiques, no sabem encara què els espera. Un altre ­jugador contraataca, l’aposta és forta, 2/2/4. Apareix un artefacte encantat que canvia les opcions. 2/8/5, el Gran Germà Fetiller intenta equilibrar el tauler de joc.Hi ha, però, aliances secretes i la següent tirada obre les portes oblidades de cataus i masmorres que amaguen ­passions, gola, avarícia i lascívia: 4/5/5. El joc continua: 4/2/2, ­sorgeix la guerrera escollida, que inicia el seu camí de descoberta, però es perd dins un laberint de cobdícia i enveja. Personatges de capacitats sobrenaturals es manifesten en el tauler: 4/7/5. I és llavors quan l’escudera, perduda en la seva luxúria, contraataca amb la tirada vital, 1/4/1.El darrer jugador mou els daus, és arriscat seguir la partida però volen saber com continua la història: 3/4/4. Els nou jugadors esguarden el tauler, esmaperduts, aquesta­ ­tirada inesperada: Un jugador novell ha aparegut davant del tauler. Un contrincant desconegut...
Vols convertir-te en el nostre jugador misteriós? Vols saber què s’amaga entre aquestes pàgines? Obre aquest llibre.
Les cròniques del concili fetiller: Arcana és un recorregut per nou relats que experimenten en el límits de la ­literatura de espasa i fetilleria, transgredint el seu format i cercant noves vies i nous personatges, creant un entramat mític diferent sense perdre de vista en cap moment els referents més clàssics de la literatura de dracs i masmorres.
Un joc de rol de màgia i fetilleria, on els intrèpids ­jugadors són els escriptors i els daus les paraules.PVP 9 €

Els híbrids minvants d'Edgar Cotes Argelich arriba en prevenda!

Ja el tenim aquí, la novetat de l’estiu d’Edicions Secc.  Arriba la prevenda del llibre Els híbrids minvants , d’Edgar Cotes i A...