Catàleg
El sàbat, l’akelarre, el sagarum, són mots als quals estem acostumats quan parlem de fetilleries. Serveixen per definir una reunió de bruixes i bruixots però, en últim terme, s’utilitzaven en un context judicial, erudit o literari. Per contra, les bruixes i bruixots definien  les seves trobades com reunions, assemblees, aplecs o Samaniats: celebracions en comunió amb la natura on es podien alliberar de les cotilles socials i morals imposades per la religió, la comunitat i l’Estat.  Striges, lilith, lamiai, malèfiques, bruixes, metzineres: han estat termes comuns per acusar, estigmatitzar i condemnar  les dones díscoles i que han gosat alçar la veu per revelar-se. Dones capaces d’oposar-se a l'ordre establert i fer tremolar els fonaments del patriarcat des de les tradicions mesopotàmiques, preindoeuropees o romanes fins a les més properes  de les zones rurals de les nostres planures i muntanyes.

En prevenda 5% de descompte, enviament gratuït i una xapa exclusiva!
PVP: 15€


Primera aproximació d’en Sergi G. Oset a la novel·la? Pastitx còsmic que cavalca l’onada del fulletó sideral i l’opereta espacial i en el que malviuen i s’enfronten panteons de divinitats desestructurades, Messies terroristes, fades canó, Astrogàvers mutats mancats de corrector ortogràfic, naus sentents sociòpates i mecavampirs en procés de desballestament a pas de turboxiruca i motxilla pressuritzada.  

PVP 16,50 €  


 PACK #GOBLINEXPERIENCE

Amb un 5% de descompte i rebràs de regal un fascicle de l'Atles dels Ecosistemes Goblin
Quan acabis  aquest llibre   pots ­continuar   amb una inmersió ­total, pels més agosarats, amb El ­Concili Fetiller: Goblin el planeta prohibit, joc de rol,  creació de Bernat Lucas i Adrián Colás seguir  i pots seguir al web Goblin, el planeta prohibit, on trobaràs més experiències i aventures, o pels aventurers de butaca   i   ­sabatilles podeu optar per l’Atles dels ­ecosistemes Goblin, que podreu trobar en format electrònic.

Arriba més enllà de qualsevol límit, Cartografia del planeta Goblin t’obre una porta a un nou univers ple d’aventures! Sigui com sigui, mai no sereu els 
mateixos després de la Goblin ­Experience

PVP 30€ 

CARTOGRAFIA DEL PLANETA GOBLIN

El Concili Fetiller: cartografia del planeta Goblin.
Deu expedicionaris, deu missions.
Un objectiu: revelar el que roman ocult.

PVP 15 €      


GOBLIN EL PLANETA PROHIBIT
El Concili Fetiller ha declarat Goblin com un planeta prohibit. Ningú pot traspassar les portes imensionals que hi donen accés, controlades per cíborgs  assassins. Però el boca-orella és poderós i difícil de controlar, sobretot quan hi ha minairons ociosos pel mig, fins i tot per al Gran Mestre Fetiller i hi ha uns quants aventurers que volen ­descobrir què amaga aquest planeta ­desconegut
PVP 16,50€ATLES DELS ECOSISTEMES GOBLIN (4 fascicles)

Atles dels ecosistemes Goblin és el recull de diversos articles, debats i tertúlies sobre el fascinant planeta anomenat Goblin i el que els Mestres i Mestresses fetilleres han descobert en les seves investigacions sobre el terreny.

PVP 0,99 € cada fascicle trimestralEdgar Allan Poe (1809-1849), va ser un escriptor romàntic dels Estats Units d’Amèrica. Sense ell, la literatura de gènere seria molt diferent, atès que se’l considera el precursor del relat detectivesc, un dels pioners de la literatura de ciència-ficció i, és clar, el pare de la narrativa de terror psicològic

Les quimeres del que ens deporta el futur i del que ens defineix del passat són part de l’essència que ens fa humans, però sovint són les carències més que el que posseïm, el que ens perfila. 

P.V.P 15 €
FABULARI

És una caixa plena de faules que conten històries increïbles i ficcions de fets meravellosos, estranys i extraordinaris

Nans, revivents, dones d’aigua, encantades, dips, minairons, i sí, un donyet perdut!   I ara molts us preguntareu,  què nassos és un donyet? Doncs una mena de follet, que vesteix amb faixa i jaqueta, i en lloc de la barretina dels follets, porta un mocador nuat amb un picarol a la punta i és molt, molt entremaliat, qui el coneix sempre acaba en  un gran embolic!  Ens voleu ajudar a trobar-lo?


PVP 18 €
Les cròniques del Concili fetiller: Arcana

Comença el joc, el concili s’ha reunit, nou jugadors, els daus dringuen impacients. Primera tirada: 3/8/3. Un cabraboc entra dins una boirina entre cossos de dones atlètiques, no sabem encara què els espera. Un altre ­jugador contraataca, l’aposta és forta, 2/2/4. Apareix un artefacte encantat que canvia les opcions. 2/8/5, el Gran Germà Fetiller intenta equilibrar el tauler de joc. Els nou jugadors esguarden el tauler, esmaperduts, aquesta­ ­tirada inesperada: Un jugador novell ha aparegut davant del tauler. Un contrincant desconegut... 
Vols convertir-te en el nostre jugador misteriós? Vols saber què s’amaga entre aquestes pàgines? Obre aquest llibre. Les cròniques del concili fetiller: Arcana és un recorregut per nou relats que experimenten en el límits de la ­literatura de espasa i fetilleria, transgredint el seu format i cercant noves vies i nous personatges, creant un entramat mític diferent sense perdre de vista en cap moment els referents més clàssics de la literatura de dracs i masmorres. Un joc de rol de màgia i fetilleria, on els intrèpids ­jugadors són els escriptors i els daus les paraules.
El quest del Concili Fetiller: masmorres és un recull de 10 relats a cura de vuit autors que, partint de la base de l’escenari del dungeon i del concepte de la missió o recerca recrea i actualitza el gènere d’espasa i fetilleria en entorns que ens són més propis que els clàssics anglosaxons i, on monstres i criatures com els kobolds, els orcs, les mantícores, els beholders, lichs, o els elfs de la foscor deixen el protagonisme en mans de tamarros, simanyes, cucanyes, tinyoses, pardinots, simiots o minairons i on la imatgeria del guerrer hipermusculat o el mag de barba llarga, bastó de llum i barret d’ala ample salten pels aires fets miques per abandonar, premeditadament, els clixés propis del gènere sense defugir la picaresca, l’èpica, la sexualitat i l’aventura que li són pròpies.
Il·lustrant Samaniat

  DIRECTE AL CANAL D'EDICIONS SECC  IL·LUSTRANT SAMANIAT La portada màgica és obra de @txell_illustr . Les il·lustracions fantàstiques i...