Catàleg Pàgina 2
L’Univers Goblin, ple de megacorporacions econòmiques, dictatorials i opressores i societats esclaves que lluiten per deslliurar-se’n.

El Concili Fetiller i la Corporació Tinell, dues corporacions que lluiten pel domini de l’explotació del kram, l’essència màgica dels planetes.

Plaerdemavida, una androide que pot oferir els teus desitjos més secrets o pot representar els teus més terribles malsons


PVP: 16 €

El segon volum, "La revolta de les Aigües Braves", ens endinsa en un moment àlgid de la trama on el mapa de l’almirall Farenzio sembla que ens pot obrir les portes cobejat tresor que tothom busca a l’arxipèlag de les Àligues. Però  els seus habitants s'han alçat ara en armes per exigir la seva llibertat al rei de Lathalia. Pirates, armada i aggians acabaran arrossegats cap a un conflicte encara més gran que la simple recerca d’un tresor... que podria no ser ben bé el que sembla.


Cercle Fetiller és un recull de deu relats d'autores i autors d'una narrativa grotesca i transgressora, de literatura de por còsmica, on trobareu horribles artefactes alienígenes, terrors insòlits provinents de l'espai profund, éssers provinents dels llocs més recòndits de les galàxies més llunyanes i, un material, el «kram», que els atraurà, unirà i mantindrà a tots sota el jou del terror

P.V.P 15 €
Veure cistella

DAMES INVISIBLES

Una nit de tardor, una tempesta amb llamps i trons, una llar de foc i una bona beguda calenta. Ja teniu tots els elements necessaris per preparar-vos per Dames invisibles. Quatre contes de fantasmes, aquest recull de quatre relats gotics d’aparicions.
Mary Shelley, considerada pionera de la ciència ficció, és menys coneguda com a contista; Mary Elizabeth Braddon, gens convencional com actriu i escriptora; Edith Nesbit, escriptora extravagant i de caràcter; Mary E. Wilkins Freeman, feminista declarada.
Quatre autores especialitzades en escriure sobre les tenebres, cases per on vagaregen avantpassats rancuniosos, ombres que s’escolen per les parets, fosques mirades darrere els miralls o esperits esgarrifosos que sorgeixen de la mentida i l’engany. 

P.V.P 12 €


SABRES DE SAL (SENSE STOCK EN AQUESTS MOMENTS)

  Sabres de Sal ens transporta a les colònies d’ultramar de l’antic regne de Lathalia, un indret orgullós que domina amb mà de ferro el mar i la major part de les illes. Aquest escenari es convertirà en tauler d’una batalla d’interessos quan entri en joc un antic document, robat amb traïdoria de la biblioteca on se’l custodiava. Es tracta del diari de l’antic almirall Farenzio. I segons es creu, desxifrar-lo condueix cap a un tresor de valor incalculable.
S’inicia així una cursa entre diferents faccions en lluita per l’obtenció del tresor. Un ­conflicte en el qual la Lena, l’única persona amb els coneixements lingüístics necessaris per desxifrar el diari en aquest indret del món, es convertirà alhora en eina indispensable i objectiu a abatre.

P.V.P 18 €

La Rhedynn Cordegel, una fetillera psíquica malparada, avariciosa i molt basta, es dedica a caçar monstres i passa el seu temps lliure ­emborratxant-se en tavernes i lligant amb cambreres, soldats o qui li passi pel davant. Viu en aquesta espiral de vida aguerrida de caçadora a sou pel millor postor, fins que, un dia, com en tota bona història de fantasia, ­apareix en ­Gideon, el seu antic mestre, un vell fetiller amb poders ­elementals, que li proposa una aventura plena de fama i recompenses. Vaja, en realitat només ­recompenses, perquè la fama, a la Rhedynn, li importa tres raves. 

PVP: 15€

El sàbat, l’akelarre, el sagarum, són mots als quals estem acostumats quan parlem de fetilleries. Serveixen per definir una reunió de bruixes i bruixots però, en últim terme, s’utilitzaven en un context judicial, erudit o literari. Per contra, les bruixes i bruixots definien  les seves trobades com reunions, assemblees, aplecs o Samaniats: celebracions en comunió amb la natura on es podien alliberar de les cotilles socials i morals imposades per la religió, la comunitat i l’Estat.  Striges, lilith, lamiai, malèfiques, bruixes, metzineres: han estat termes comuns per acusar, estigmatitzar i condemnar  les dones díscoles i que han gosat alçar la veu per revelar-se. Dones capaces d’oposar-se a l'ordre establert i fer tremolar els fonaments del patriarcat des de les tradicions mesopotàmiques, preindoeuropees o romanes fins a les més properes  de les zones rurals de les nostres planures i muntanyes.


PVP: 15€

Si us plau col·loca el teu movil en horizontal, per cistella de compra.

Primera aproximació d’en Sergi G. Oset a la novel·la? Pastitx còsmic que cavalca l’onada del fulletó sideral i l’opereta espacial i en el que malviuen i s’enfronten panteons de divinitats desestructurades, Messies terroristes, fades canó, Astrogàvers mutats mancats de corrector ortogràfic, naus sentents sociòpates i mecavampirs en procés de desballestament a pas de turboxiruca i motxilla pressuritzada.  

PVP 16,50 €  CARTOGRAFIA DEL PLANETA GOBLIN

El Concili Fetiller: cartografia del planeta Goblin.
Deu expedicionaris, deu missions.
Un objectiu: revelar el que roman ocult.

PVP 15 €      

Veure cistella

GOBLIN EL PLANETA PROHIBIT
El Concili Fetiller ha declarat Goblin com un planeta prohibit. Ningú pot traspassar les portes imensionals que hi donen accés, controlades per cíborgs  assassins. Però el boca-orella és poderós i difícil de controlar, sobretot quan hi ha minairons ociosos pel mig, fins i tot per al Gran Mestre Fetiller i hi ha uns quants aventurers que volen ­descobrir què amaga aquest planeta ­desconegut
PVP 16,50€ATLES DELS ECOSISTEMES GOBLIN (4 fascicles)


Atles dels ecosistemes Goblin és el recull de diversos articles, debats i tertúlies sobre el fascinant planeta anomenat Goblin i el que els Mestres i Mestresses fetilleres han descobert en les seves investigacions sobre el terreny.

PVP 0,99 € cada fascicle trimestral


El quest del Concili Fetiller: masmorres és un recull de 10 relats a cura de vuit autors que, partint de la base de l’escenari del dungeon i del concepte de la missió o recerca recrea i actualitza el gènere d’espasa i fetilleria en entorns que ens són més propis que els clàssics anglosaxons i, on monstres i criatures com els kobolds, els orcs, les mantícores, els beholders, lichs, o els elfs de la foscor deixen el protagonisme en mans de tamarros, simanyes, cucanyes, tinyoses, pardinots, simiots o minairons i on la imatgeria del guerrer hipermusculat o el mag de barba llarga, bastó de llum i barret d’ala ample salten pels aires fets miques per abandonar, premeditadament, els clixés propis del gènere sense defugir la picaresca, l’èpica, la sexualitat i l’aventura que li són pròpies.

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...