dilluns, 30 d’octubre del 2017

Xiuxiuejos terrorífics, horror clàssic de la mà de Guy Maupassant

"Les pors més profundes de la mà d'un clàssic del terror"




Autores de les Il·lustracions Silvia Estall i Txell Ozcariz.
Autor del book trailer: Adrià Colas

dijous, 26 d’octubre del 2017

La CatCon tindrà com convidat principal a Mike Resnick 

El pròxim 25 i 26  de novembre tindrà lloc, i amb motiu dels 20 anys de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia tindrà lloc  la primera CatCon on aplegar a tots els afeccionats als gèneres fantàstics. I un dels seus principals convidats serà Mike Resnick, un autor molt prolífic, ha escrit més de 65 novel·les, més de 250 relats i dos guions, i ha fet d'editor de més de 40 antologies. És també editor de The Estellar Guild i la revista bimensual Galaxy's Edge, que tenen com a objectiu donar visibilitat a autors de ciència-ficció i fantasia poc coneguts, posant-los al costat d'autors consolidats del gènere. La seva obra ha estat traduïda a més 25 idiomes i ha guanyat una gran quantitat de premis.



I ara podreu gaudir de tres relats molt especials editats  amb motiu de la CatCon amb la col·laboració de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia. Els primers assistents inscrits a la CatCon rebran un exemplar com part de d'inscripció però també el podreu trobar  durant les jornades; 

Sistemes operatius alternatius és un recull de tres relats, obra de Mike Resnick i Lezli Robyn, on es conceben maneres diferents d’entendre la vida sovint al límit de les coses que entenem per normals i acceptables.
Tres personatges ben especials, amb un tipus de pensament fora del corrent, a la frontera del que s’espera d’ells: un simi que no vol estar sol, un robot que vol diagnosticar i reparar el cor humà i un osset de peluix que vol ser necessitat. Juguen en un tauler de joc amb unes regles, les dels humans, que sovint no comprenen i que els deixen perplexos. Quan les persones hi interactuem,  ens sorprenem, perquè al cap i a la fi tenen les mateixes necessitats que nosaltres: se senten sols, necessiten companyia, contacte i l’únic que reben  és sorpresa, menyspreu, llunyania i oblit.

Aquests tres personatges tan particulars, ens porten a través d’uns relats tendres, de vegades tristos i de vegades cruels, a reflexions sobre la vida, la mort, l’amor, la companyia i la solitud en uns mons no gaire futurs, amb uns resultats sorprenents. I ens plantegen preguntes ingènues, penetrants i de vegades irresolubles mentre juguen en el gran taulell de joc que són les relacions humanes.


Mike Resnick i Lezli Robyn ens presenten una manera molt peculiar de veure el món a través dels ulls d’aquests éssers a la frontera del pensament humà. 

La CatCon a Vilanova aquest novembre

El laberint de noctiluca en prevenda del 15 al 30 de setembre!

  Ja ha arribat el moment! Comencem la prevenda de 𝔼𝕝 𝕝𝕒𝕓𝕖𝕣𝕚𝕟𝕥 𝕕𝕖 ℕ𝕠𝕔𝕥𝕚𝕝𝕦𝕔𝕒! La Gesta aviat arribarà a les vostres prest...