dijous, 9 de maig del 2019

L'Ictineu_2019 també té secció d'il·lustracions!

El Premis Ictineu d'aquest any, també podeu votar les millors il·lustracions de gènere fantàstic als #PremisIctineu de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia SC2F2


En la primera fase dels premis, els socis de la SCCFF  podeu proposar fins a 5 il·lustracions! Com ja sabeu una de les nostres premises es que les nostres  edicions siguin il·lustrades. Aquest passat any 2018 varem treballar ambv quartre il·lustradors i il·lustradores: Txell Ozcáriz, Sílvia Estall, Bernat Gómez, Anna Sanjuan i Laia Martí. 



Així que us convidem, si us han agradat alguns  dels nostres llibres il·lustrats del 2018, o les seves portades a que les proposeu aquí:

Premis Ictineu



I si voleu tornar a veure les il·lustracions les trobareu totes a la nostra galeria  d'Il·lustracions o si preferiu, animades, als nostres book trailers: 

Galeria d'Il·lustracions 


Book Trailers





5 ConcurTs, concurs de contes curts d'El Biblionauta amb Edicions Secc




Si t’agrada escriure i ets aficionat als gèneres fantàstics, potser t’interessi participar en l’última edició del ConcurTs, el nostre concurs de contes curts, organitzat a mitges aquest any pel web El Biblionauta i Edicions SECC.
El termini per presentar les teves històries s’acaba el proper 15 de maig a les 12 de la nit, així que no t’entretinguis.

Participa!

Si et decideixes a participar, llegeix-te atentament les bases que hi ha a continuació, omple les teves dades personals, inclou al final de tot el teu microrelat i, sobretot, no t’oblidis de clicar a ENVIA i fer-nos arribar el teu formulari.
Així de fàcil. T’animes?

CONCURTS

Arcana a una tirada de daus! en el marc de la 50a Ter-Cat a la Font de Mimir


Arcana: Una aposta per la fantasia en català a la llibreria Gigamesh


El laberint de noctiluca en prevenda del 15 al 30 de setembre!

  Ja ha arribat el moment! Comencem la prevenda de 𝔼𝕝 𝕝𝕒𝕓𝕖𝕣𝕚𝕟𝕥 𝕕𝕖 ℕ𝕠𝕔𝕥𝕚𝕝𝕦𝕔𝕒! La Gesta aviat arribarà a les vostres prest...