A la llum d'una espelma

Descripció del producte
Col·lecció Minairó: núm. 5
Autor: David Gómez Simó
Il·lustrador: Bernat Gómez Lucas
Tema: Fantasia i terror
ISBN: 978-84-945902-7-6
Format: 110 x 180 mm.
Enquadernació: fresada amb solapes, 92 pàgines. 2018. Català.
PVP:  9€.

Sinopsi: Tenebror  és aquell espai que queda al voltant d’una espelma... i és en aquesta tenebror on David Gómez Simó fa viure criatures increïbles que se’ns volen atansar. Criatures que no existirien sense la tenebror, però tampoc sense el punt focal de la llum d’una espelma.
Aquest  petit recull de contes explicat a la vora del foc, és petit, petit, però intens, és d’aquells que llegiràs d’una bufada, però que en demanaràs més, perquè l’autor, que modula la nostra por molt bé, ens dona les dosis de  tenebror i horror justa perquè quan anem a dormir no puguem evitat mirar sota el llit, però que a l’hora ens explica aquelles històries que sempre ens han atret des de ben petits. És esfereïdor, però no podem deixar de llegir!
Són  cinc contes, cinc relats amb els elements més tradicionals dels relats de por: foscor, monstres, ombres, ninos malèfics i llegendes obscures, però també amb elements moderns de crítica del nostre món, de la nostra societat, d’on hem arribat i  el més terrorífic, d’on ­pretenem arribar.
Encén l’espelma, obre el llibre i imagina... Ding, dang, dong. Ding, dang, dong...

Autor: David Gómez Simó.(Badalona, 1965)
Massatgista, llibreter, gerocultor i el que faci falta. Amant de les bones històries i de les que no ho són tant mentre siguin engrescadores. He publicat contes i poesies en diferents reculls col·lectius i revistes. He tingut fills i crec recordar que, en una ocasió, vaig plantar un arbre

La xona amurosa us presenta una noventat ben calenta! «Urbàs i org: La sang dels déus»

  Arriba la nostra novetat de tardor, en exclusiva per tots vosaltres. El 9 d'octubre  tindrem  «Urbàs i org: La sang dels déus» a les l...