El concili fetiller: Goblin, el planeta prohibit, joc de rol


Descripció del producte
Col·lecció Concili Fetiller Núm. 4
Autor: Adrián Colás i Bernat Gómez Lucas
Il·lustradors: Adrián Colás, Bernat Gómez i Txell Ozcáriz
Tema: Fantasia
ISBN: 978-84-948702-93
Format: 215 x 140 mm.
Enquadernació: fresada amb solapes, 184 pàgines. 2020. Català.

PVP:  16,50€.


   

Sinopsi:

El Concili Fetiller ha declarat Goblin com un planeta prohibit. Ningú pot traspassar les portes dimensionals que hi donen accés, controlades per cíborgs assassins. Però el boca-orella és poderós i difícil de controlar, sobretot quan hi ha minairons ociosos pel mig, fins i tot per al Gran Mestre Fetiller i hi ha uns quants aventurers que volen ­descobrir què amaga aquest planeta ­desconegut:

Fetillers que cerquen minerals capaços de ­generar grans poders màgics, arqueòlegs que volen trobar civilitzacions misterioses, cíborgs mercenaris que treballen per les grans corporacions fetilleres, o Gatillobes Xamans que volen crear un nou món en equilibri.
Quan arribin, es trobaran un món gelat, amb bèsties adaptades a viure al permagel, societats d’amfibies ­d’amficastlans, bocarrots, víbries, mastins de goblin, golluts i moltes altres bèsties i perills. Recorrent els diferents quadrants del planeta Goblin els aventurers trobaran armes llegendàries i objectes màgics, mines abandonades, zones volcàniques, llacs de metà i mars subterranis.

Vols ser dels primers en explorar Goblin i saber els seus secrets? Doncs aquí tens una porta secreta que et porta al bell mig del planeta.

Autors:

Adrià Colás (Barcelona,1991). Sempre ha estat fascinat pel món fantàstic; per les històries i l’art que s’hi deriva. Ha estudiat animació, disseny 3D i entorns multimèdia interactius. Ha treballat per a diverses empreses com a editor de vídeo, dissenyador i com a creador de material gràfic en general. Actualment intenta millorar els seus coneixements i il·lustracions per arribar a crear algun dia el seu propi univers.  És l’autor de l’animació d’El lament del Nergo  i ha realitzat diverses animacions per  als books trailers d’Edicions Secc.

Bernat Gómez Lucas (Catalunya, 1992). És Il·lustrador, tècnic d'efectes especials (SFX) i caracteritzador. Ha participat en diferents projectes tant en l'àmbit de il·lustració i disseny, ( els jocs de taula, «Dimonis & Micacos», «1705, el desembarcament», «Pirates a la costa») d'il·lustració ( alguns per aquesta editorial com «Bestiari», «A la llum d'una espelma» i «Històries de les terres albes i altres relats fantàstics») com d'animació stop motion ( «Rocagrossa» i «Pirates»). Actualment s'està obrint pas en el camp dels efectes especials on ja ha participat en un parell de projectes, ara en postproducció. www.bernartillustration.com»

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...