Els híbrids minvants


Descripció del producte

Els híbrids minvants, tercer volum de la col·lecció Minairó, és la primera obra d’un jove talent: Edgar Cotes i Argelich és un autor novell, que amb Els Híbrids minvants ens presenta la seva primera aventura literària en format de llibre; no es pot comparar, evidentment, amb alguns dels més grans autors universals de relat, però si que té vàries coses que el posen en el bon camí: és breu, lliure, audaç i intens.


Col·lecció Minairó: núm. 3
Fantasia i ciència ficció
ISBN : 978-84-945902-2-1
Autor: Edgar Cotes i Argelich
Il·lustradora: Anna Sanjuan
Format: 140 x 210 mm.
Enquadernació: rústica amb solapes.
PVP:  10€.


     Edicions SECC, que segueix amb la idea de combinar relat i il·lustració, repeteix experiència i ara s’atreveix amb el microrelat.
Els Híbrids minvants és un recorregut per l’univers fantàstic que Cotes ha anat creant des de ben jove al voltant del relat curt i el microconte: fantasia, tecnologia, distopia i crítica social formen un corpus amb relats de fina ironia o petits homenatges: Bradbury, Asimov, Calders, la mitologia més clàssica es barregen amb l’actualitat més punyent, i els referents musicals i cinematogràfics ens deixen petites perles en relats, de vegades, de poc més de vint paraules. Edgar Cotes crea un forat negre intens, que ens atrau, amb concisió i decisió vers un univers ric i subtil.


Et deixaràs atreure per la seva inevitable gravetat? 


Ressenyes:

Les Rades grises

Llegendarium

L'Empordà

Els híbrids minvants d'Edgar Cotes Argelich arriba en prevenda!

Ja el tenim aquí, la novetat de l’estiu d’Edicions Secc.  Arriba la prevenda del llibre Els híbrids minvants , d’Edgar Cotes i A...