Els híbrids minvants


Descripció del producte

Els híbrids minvants, tercer volum de la col·lecció Minairó, és la primera obra d’un jove talent: Edgar Cotes i Argelich és un autor novell, que amb Els Híbrids minvants ens presenta la seva primera aventura literària en format de llibre; no es pot comparar, evidentment, amb alguns dels més grans autors universals de relat, però si que té vàries coses que el posen en el bon camí: és breu, lliure, audaç i intens.

Col·lecció Minairó: núm. 3
Fantasia i ciència ficció
ISBN : 978-84-945902-2-1
Autor: Edgar Cotes i Argelich
Il·lustradora: Anna Sanjuan
Format: 140 x 210 mm.
Enquadernació: rústica amb solapes.
PVP:  10€.
     Edicions SECC, que segueix amb la idea de combinar relat i il·lustració, repeteix experiència i ara s’atreveix amb el microrelat.
Els Híbrids minvants és un recorregut per l’univers fantàstic que Cotes ha anat creant des de ben jove al voltant del relat curt i el microconte: fantasia, tecnologia, distopia i crítica social formen un corpus amb relats de fina ironia o petits homenatges: Bradbury, Asimov, Calders, la mitologia més clàssica es barregen amb l’actualitat més punyent, i els referents musicals i cinematogràfics ens deixen petites perles en relats, de vegades, de poc més de vint paraules. Edgar Cotes crea un forat negre intens, que ens atrau, amb concisió i decisió vers un univers ric i subtil.


Et deixaràs atreure per la seva inevitable gravetat? 


Ressenyes:

Les Rades grises

Llegendarium

L'Empordà

Ja tenim cobertes!

  Marta Maldonado Sílvia Estall