Ferran d'Armengol


Ferran d'Armengol i Galceran (Barcelona, 1959) Escriptor vocacional i ex empleat de banca, realitzà cursos de literatura a l'escola de L'Ateneu Barcelonès. Un dels creadors del grup literari "Setze Petges", amb qui ha tret tres llibres. Ha publicat amb OrcinyPress i aquest 2017 ho farà amb edicions SECC.
Membre de l'Associació de Relataires en Català (ARC), on ha publicat en obres conjuntes de l'associació. Té relats publicats a la Revista de fantasia Catarsi i en la revista literària INÈDITS. També és col·laborador de la revista digital de cultura "Lo Cantich".
Guanyador del premi BlaBla 2013 i finalista l'any 2014 dels concursos Catarsi-StarTrek, IV Concurs ARC a la Ràdio i el Neurosi de relats eròtics. Dos cops finalista dels premis ICTINEU de Ciència Ficció, fantasia i terror (2013 i 2015), en l'apartat de relat original en català, quedant en segon lloc les dues vegades. L'any 2016 va guanyar el Premi ADCONTE d'Igualada de microrelats .

Publica en un bloc personal Escrits de l'home fosc i també a la pàgina literària Relats en català amb el nick "homefosc", o "darkman".

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...