Gemma Solsona Asensio


Va néixer un mes de juny a Barcelona. La ciutat encara assaboria la nit màgica de Sant Joan i potser aquesta va ser la causa de la seva passió per les bruixes, que la van condemnar a una atracció fatal pels mons fantàstics. Gaudeix escrivint i llegint des que va començar a sumar lletres i, encara que es dedico a la comunicació i al màrqueting per pagar la hipoteca, sempre que pot s'evadeix als mons de fantasia per seguir creant històries.

            Des del 2008, exerceix quan el temps li ho permet com a professora de relat i escriptura creativa (ha fet classes a l'Aula de Escritores, en diversos seminaris a llibreries de Barcelona...) i és membre de la Plataforma d'Addictes a l'Escriptura (PAE) amb els que col·labora organitzant col·loquis i presentacions en llibreries i grans superfícies (FNAC, Corte Inglés, Documenta, Casa Usher...). Participa en un programa de ràdio sobre literatura a Ràdio Cunit, en presentacions de llibres, etc. i tot allò que tingui a veure amb la seva passió compartida: les lletres.

            Ha publicat relats en les antologies "Qué me estás contando" (2008, Hijos del Hule), "Café con letras" (2009, Hijos del Hule), "La teoría de Polch" (2014, Editorial Torremozas), "Homenaje a Poe (2014, Artgerust), "Navidadoscuracasinegra" (2015, PAE), "Cuéntame un día" (2016, PAE), "Barcelona Gótica" (2016, Editorial Apache) i "Vampiros en Barcelona" (2017, Editorial Apache).

            En el 2009, al costat de Tebu Guerra, va publicar el seu primer llibre de contes, il·lustrat, "Valguamar, cuentos de lugares, amores y difuntos" (de Hijos del Hule) i en el 2016 va publicar el segon, "Maullidos" (Stonberg editorial), un llibre d'històries de dones, fantasmes i gats, il·lustrats per Judit García-Talavera.


Si voleu conèixer una mica més sobre ella: www.mismaullidos.com. 

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...