Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics

Descripció del producte

 Us preguntareu que poden tenir en comú els toros, el capità Spa­rrow, en Mazinguer Z, un ratolí intergalàctic, una bruixa de les pedres, una gallina mutada que dóna llet, dimonis entremaliats, i investigacions paranormals.
I la resposta és «Històries de les Terres Albes i altres relats fantàs­tics», un còctel amb un toc d’imaginació, una bona base de dades estrafolàries, salpebrada per savoir faire d’uns autors de luxe que donen com a resultat el primer llibre de la Col·lecció Minairó d’Edicions SECC.
Col·lecció Minairó: núm 1
Fantasia
ISBN : 9788494590214
Autor: Carlos Castro, Sílvia Romero, Sergi G. Oset, Hugo Camacho, Alícia Gili  i menut
Format: 140 x 210 mm.
Enquadernació: rústica amb solapes, 96 pàgines.
PVP: 10 €.

Edicions SECC va néixer des del primer segon amb la premissa de posar l’èmfasi en la literatura fantàstica. Ara amb el nostre segon volum hem creat la Col·lecció Minairó, una col·lecció que només té una idea: fer fantasia en català. Tu estàs boja! Esteu pensant. No us n’estigueu, ho podeu pensar, tot hom ens ho ha dit.
Les editorials lowcost, com ens diuen ara, que anem amb una mà al davant i una altra al darrere però amb molta il·lusió per dir-ho en termes més nostrats, tenim un peu a la fallida des del dia que sortim a la llum. En som conscients! Treballem amb autors que ens cedeixen els seus relats per poc o per res, amb il·lustradors que ens regalen el seu talent només pel delit de veure les seves creacions sobre el paper i amb mitjans pobres o pitjor. Fer-ho en català és mal negoci. Escollir la literatura fantàstica és un desastre.
I tot i així aquí estem. No serem èxit de vendes el proper Sant Jordi, ni estarem en cap llista de subvencions, però pas a pas esperem que aquest experiment que neix amb molt mala pista de futur, faci una mutació estranya, una combinació que l’alquimista no pensava en el moment d’afegir els ingredients a l’alambí i surti quelcom de profit.

I l’ingredient secret de la poció màgica, de fet, sou vosaltres, lectors, així que aquí teniu el primer llibre de la Col·lecció Minairó: «Històries de les Terres Albes i altres relats». Esperem que la poció us vingui de gust!

Ressenyes i comentaris: 

- Dreams of Elvex: històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics

- Luchando contra el duende de la perversidad

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...