Ignacio J. Borraz


Ignacio J. Borraz. Jardiner de roses per a Algernon a la Torre Oscura. Entrenador d’axolotls invisibles a l’habitació 101. Atrapat al cor de les tenebres. Buscant la paraula precisa des de 1982. Es somien micros, relats i altres brevatges.
Amb relats i micros publicats, entre d'altres, a Antología Z4: Zombimaquia (Dolmen), Crónicas de la Marca del Este vol.1 (Holocubierta), Libro de los Monstruos (Escuela de Fantasía), La Bruma (Escuela de Fantasía), Especial Guillermo del Toro (Revista Penumbria), Somnis Tricentenaris (ARC), Ilusionaria 4, Catalunya Mítica (Orciny Press), Deseo eres tú (Kelonia Editorial), La isla del Escritor (Libro del Escritor), Cuéntame un día (PAE) i Un tiempo breve (Esta Noche Te Cuento).

Coordina i presenta l'esdeveniment literari mensual "Me suenan tus letras" i va quedar en tercer lloc a la Gran Final de la primera temporada de l'Slam d'Escriptura de "Escritura en vivo".

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...