L'ANDROIDE QUE PODIA ESTIMAR

Descripció del producte

 


L'Androide que podia estimar

Col·lecció Concili Fetiller Núm. 10

 

Autora Sònia Boj

Il·lustrador portada: Arnau Vendrell

Il·lustrador interior: Arnau Vendrell

Tema: Fanta Ciència

ISBN: 978-84-124657-23

Format: 215 x 140 mm.

Enquadernació: fresada amb solapes, 112 pàgines. Novembre 2022. Català.

PVP:  16€. 

 


 Sinopsi:

 

L’Univers Goblin, ple de megacorporacions econòmiques, dictatorials i opressores i societats esclaves que lluiten per deslliurar-se’n.

El Concili Fetiller i la Corporació Tinell, dues corporacions que lluiten pel domini de l’explotació del kram, l’essència màgica dels planetes.

Plaerdemavida, una androide que pot oferir els teus desitjos més secrets o pot representar els teus més terribles malsons!

L’androide que podia estimar és la tercera novel·la de l’Univers Goblin, que juntament amb Adzum i els monoculars, Fusió!, de Sergi G. Oset, Cordegel, d’Edgar Cotes i els dos reculls de relats Cartografia del planeta Goblin i Cercle Fetiller, pertanyen a l’univers creatiu compartit que porten ja una bona pila d'anys construint els autors, autores i il·lustradores del Concili Fetiller.

Sònia Boj ha pres fils creatius d’uns i d’altres amb la seva imaginació exòtica i fantàstica per crear la seva pròpia història del que s’anomena fantaciència, que va néixer, de fet, al relat «Sector C1: expedició a Nova Gèlida. Diagnosi i pressupost de reconstrucció» de Cartografia del planeta Goblin, per introduir-nos un personatge molt especial i cabdal en aquest univers fetiller.

 

Sònia Boj Escobedo. Nascuda a Barcelona la nit de Tots Sants de 1976. Té un estil que transgredeix la cultura més tradicional; combina relacions inconcebibles per una ment humana sana, com ara  terror amb sexe i fantàstic, i tot queda tan ben lligat que dona lloc a una solució de litres de sang i erotisme, cuit a amb el foc lent de la ciència-ficció més execrable. Sembla que qualsevol gènere li és vàlid per corrompre’l i arrancar-li tota etiqueta imposada pels convencionalismes estàndards.

El 2007 va autopublicar la novel·la fantàstica èpica Zarkinginark i el camí del gel i des de llavors no ha deixat de publicar els seus relats en diferents revistes, com Catarsi i Freakcions, i en reculls, com Bestiari (Edicions Secc).

El 2010 va guanyar el II Premi Ictineu al millor conte fantàstic en català amb Descodificació aberrant i el 2011 va guanyar el Premi de conte solidari organitzat per l’Hospital de Sant Pau, amb I tu, per què no en dones?.

Actualment, també forma part del Concili Fetiller, on ha participat en els reculls del grup d’autors, autores i il·lustradores creadors de l’Univers expandit Goblin: a Arcana, a Cartografia del planeta Goblin i a Cercle Fetiller. Són relats en què es vol destacar els valors ecologistes i feministes i es vol donar visibilitat a la mitologia catalana.

 



Veure cistella


Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...