Ramona Solé

RAMONA SOLÉ
Nascuda a Lleida el 1968. És addicta a la lectura, té un bloc literari des de l'Octubre de 2007, Tumateix Llibres, i gestiona totes les xarxes que l'acompanyen. Col·labora fent ressenyes en altres pàgines literàries i mitjans de comunicació com LleidaTv.

Coordina el club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca de Lleida, i altres grups de lectura presencials i virtuals. També organitza el festival de novel·la criminal: Les Borges Negres.
Ha publicat relats en diferents mitjans i ha participat i coordinat reculls de relats de diversos autors.
Al març de 2016, l'editorial Llibres del Delicte va publicar la seva primera novel·la "Quaderns", finalista del premi literari "Tuber Melanosporum" del Festival Gastro-literari Morella Negra com la Trufa 2017.

Al Novembre del 2016 va coordinar el recull de relats "Assassins de Ponent" (Llibres del Delicte), on també és autora d'un dels relats. I a l'octubre de 2017, va publicar "Instint de Supervivència" (Llibres del Delicte), finalista del premi a la Millor Novel·la Negra escrita per dones, al festival de Cubelles 2018. Les dues novel·les estan també publicades en castellà.

Fetillera del Concili Fetiller d'Edicions Secc va guanyar el premi Ictineu a millor recull amb "Bestiari", en el qual va participar amb el  relat "La decisió" i ara participarà amb la novetat "Samaniat, les bruixes es rebel·len, les fades d'empoderen" la novetat del Concili per aquest 2021 amb el relat "Ofrenes i recompenses"!

L'última novel·la, publicada al 2021 en català i castellà és: "Bisturí".


Com es va il·lustrar el relat "Ofrenes i recompenses" de Ramona Solé obra de Bernat Gómez 

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...