Sabres de sal. El secret d'aigües manses.

 

Descripció del producteSabres de Sal. El secret de les aigües manses. Primer Volum.

Col·lecció Minairó

Autor: Alister Mairon

Il·lustradora: Marta Maldonado

Tema: Fantasia fosca

ISBN: 978-84-121592-7-1

Format: 140*215

Enquadernació: fresada amb solapes, 192 pàgines. 2021. Català.

PVP:  18€.

Sinopsi

 Sabres de Sal ens transporta a les colònies d’ultramar de l’antic regne de Lathalia, un indret orgullós que domina amb mà de ferro el mar i la major part de les illes. Aquest escenari es convertirà en tauler d’una batalla d’interessos quan entri en joc un antic document, robat amb traïdoria de la biblioteca on se’l custodiava. Es tracta del diari de l’antic almirall Farenzio. I segons es creu, desxifrar-lo condueix cap a un tresor de valor incalculable.

S’inicia així una cursa entre diferents faccions en lluita per l’obtenció del tresor. Un ­conflicte en el qual la Lena, l’única persona amb els coneixements lingüístics necessaris per desxifrar el diari en aquest indret del món, es convertirà alhora en eina indispensable i objectiu a abatre.

D’una banda, trobem al capità Erik Wassercraft i els seus homes, representants del rei de Lathalia i disposats a obtenir el tresor en nom de Sa Majestat. En segon terme se situa la tripulació pirata d’en James el Guerxo, disposat a ajudar la Lena si així li és possible frustrar els plans d’en Wassercraft, amb qui manté deutes pendents. Per últim, les ambaixadores de les Urbs Lliures d’Aggio, territori d’on era natiu l’almirall, faran tot el possible per obtenir el tresor que creuen seu per dret legítim.

No son els únics interessats a trobar-lo. Dins i fora d’aquestes faccions hi apareixen tot un seguit de personatges que acabaran involucrant-se al conflicte per interessos propis. Destaquen entre ells l’Anders, antic soldat amb objectius poc confiables; el noble Sullivan Chestwood, disposat a tot per desafiar el seu rei; o la Kaori, filla de la Reina Pirata i ferma opositora al règim colonial que assota la seva terra natal.

La cursa per desxifrar el document i trobar el tresor vertebra la primera part de Sabres de Sal i la converteix en una aventura amarada de conflictes d’interessos, lluites a espasa i ­pugnes contra el clima violent de les colònies, que acabaran arrossegant als personatges cap a un ­conflicte encara més gran.

Lathalverse

 

Sabres de Sal s’emmarca en un univers propi creat per Mairon al llarg del temps. Aquest indret, al qual ens podem referir com a Univers Lathal o Lathalverse, s’ha construït emprant, d’una banda, l’Europa dels segles XVII i  XVIII com a model i, de l’altra banda, prenent com a referent algunes de les lluites pròpies dels nostres temps, com són ara els processos d’emancipació nacional, els genocidis  i persecucions ètniques o l’exili per raons polítiques.

Aquest primer volum us obrirà molts ­interrogants, la resposta dels quals la trobareu  en la segona part de la novel·la, concebuda com una publicació en dos volums. El primer, dedicat a explorar els secrets de les colònies i conèixer el punt de vista de les comunitats explotades per les metròpolis. El segon, centrat en la seva lluita contra l’ocupació i per la defensa d’una llibertat que els va ser presa a la força.

La seva trama, centrada tant en els conflictes geopolítics entre les diferents nacions que pugnen per conquerir més territori com en les lluites de resistència o oposició que s’hi manifesten, crea un entorn violent i complex.

Veure cistella


NOUS RELATS A UN CLIC

  Apunta’t a la nostra llista de correu i al nostre nou conducte de comunicació editorial a Telegram i rebràs cada dos mesos un relat il·lus...