Sergi G. Oset

Sergi G. Oset (Barcelona, 1972): és un autor que fonamenta la seva producció literària en la minificció positrònica i el relat fantàstic.
L’any 2009 va començar a publicar els seus relats al blog de creació literària «La meva perdició» i que va combinar durant dos anys amb la formació que va rebre a l’Aula de Escritores de Barcelona. D’aleshores ençà, les seves narracions han aparegut en antologies com Aparecidos (Saco de Huesos), Relatos marranos (Pol·len Edicions), Catalunya Mítica (Orciny Press), Històries de les Terres Albes i Bestiari (Edicions SECC) i en revistes com Plesiosaurio, Lemuria, Catarsi o Quimera.
Ha publicat els reculls de microrelats Paràsits mentals (Bubok, 2012), El último vuelo del Microraptor (Editorial Nazarí, 2015), Hipermatrònic, l’hiperbreu que va sorgir de l’espai profund (111 minificcions per a freaks malalts del fantàstic) (Orciny Press, 2017), Microfiction Or Die! (Clash Books, 2018), a quatre mans amb Hugo Camacho i Malsons de gat (Editorial Hermenaute, 2016), llibre de relats de gènere escrit a sis mans amb Patrícia Muñiz i Igor Kutuzov.

A Twitter: @lamevaperdicio

Els híbrids minvants d'Edgar Cotes Argelich arriba en prevenda!

Ja el tenim aquí, la novetat de l’estiu d’Edicions Secc.  Arriba la prevenda del llibre Els híbrids minvants , d’Edgar Cotes i A...