Sònia Boj

Sònia Boj


Sònia Boj EscobedoCreadora d'històries i solucionadora de problemes, utilitza tots els gèneres fantàstics i foscos en contínua cerca de la combinació més insòlita per aconseguir remoure els budells de qui s'atreveixi a llegir les seves lletres carregades de sang, erotisme i bogeria extrema.

 

Membre del Concili Fetiller i autora de “L’androide que podia estimar” (Ed. SECC, 2022), ha col·laborat en diverses antologies com “Sexe fora de norma. Gelats” (Ed. Raig Verd, 2023), “Club Splatter 3” (Ed. Pathosformel, 2023), “A l’ombra de Boccaccio”(Ed. Trípode, 2018), "A l'ombra del Decameró" (Ed. Gregal, 2014), "Bestiari" (Ed. Secc, 2017). També a publicat en les revistes Catarsi i Freakcions. ha participat amb el Concili Fetiller a "Cartografia del planeta Goblin", "Cercle Fetiller", "Arcana" i "El nom de l'univers és Goblin". 

 Ha estat guardonada amb el Premi Ictineu al Millor Conte escrit en català per "Descodificació aberrant" (2010) i el  Premi Solidari Hospital de Sant Pau per "I tu per què no en dones?" (2011).

 

Presentació d'Urbàs i Org: la sang dels déus a la Llibreria Llavors.

  Vine a viure l’experiència lectora d’un llibre que ens parla de sexe, sensualitat,  sororitat, inclusió social, fantasia eròtica i xocolat...