Sònia Boj

Sònia Boj


Sònia Boj EscobedoCreadora d'històries i solucionadora de problemes, utilitza tots els gèneres fantàstics i foscos en contínua cerca de la combinació més insòlita per aconseguir remoure els budells de qui s'atreveixi a llegir les seves lletres carregades de sang, erotisme i bogeria extrema.

 

Membre del Concili Fetiller i autora de “L’androide que podia estimar” (Ed. SECC, 2022), ha col·laborat en diverses antologies com “Sexe fora de norma. Gelats” (Ed. Raig Verd, 2023), “Club Splatter 3” (Ed. Pathosformel, 2023), “A l’ombra de Boccaccio”(Ed. Trípode, 2018), "A l'ombra del Decameró" (Ed. Gregal, 2014), "Bestiari" (Ed. Secc, 2017). També a publicat en les revistes Catarsi i Freakcions. ha participat amb el Concili Fetiller a "Cartografia del planeta Goblin", "Cercle Fetiller", "Arcana" i "El nom de l'univers és Goblin". 

 Ha estat guardonada amb el Premi Ictineu al Millor Conte escrit en català per "Descodificació aberrant" (2010) i el  Premi Solidari Hospital de Sant Pau per "I tu per què no en dones?" (2011).

 

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...