Sònia Boj

Sònia Boj


Sònia Boj Escobedo. Nascuda a Barcelona la nit de Tots Sants de 1976 , el seu estil és la transgressió de la cultura combinant litres de sang, lletres i tecnologia.
Va cursar estudis tècnics sense oblidar la passió per la literatura fantàstica i de terror. El 2011 va finalitzar el recorregut de Narrativa i Novel·la  a l’Escola d’Escriptors de l’Ateneu Barcelonès.
El 2007 va autopublicar-se la novel·la fantàstica èpica “Zarkinginark i el camí del gel” . El 2008 va publicar un microrelat  anomenat “I will survive”, en el Periódico de Catalunya. El 2010 va guanyar el II Premi Ictineu al millor conte fantàstic en català amb “Descodificació aberrant”. El 2011 va guanyar el Primer premi de conte solidari organitzat per l’ Hospital de Sant Pau, amb “I tu, per què no en dones?”

El 2014 va formar part del recull de relats eròtics “A l’Ombra del Decameró”.
Influenciada de ben petita per Christie, Wilde i Poe, la seva primera novel·la curta data del 1983. El seu nom era: “Assassinat a Via Julia”.

Els híbrids minvants d'Edgar Cotes Argelich arriba en prevenda!

Ja el tenim aquí, la novetat de l’estiu d’Edicions Secc.  Arriba la prevenda del llibre Els híbrids minvants , d’Edgar Cotes i A...