dimarts, 27 de febrer del 2018

Comencem la Pre venda del Monstruari

Comencem la Pre Venda del Monstruari, podeu demanar ja el vostre exemplar a la

Botiga Online d'Edicions Secc!


Del 27 de febrer a 11 de març i amb enviament gratuït


Monstruari, construcció entre  mostrari “col·lecció de mostres”, i  monstrum, “prodigi, avís dels déus”.
Doncs això, aquest recull és un avís dels déus, un prodigi de la ment de deu autors i autores que us mostraran éssers extraordinaris per diferents raons, algunes terribles, i algunes magnífiques.
Mirant sota el llit els autors i autores d’Edicions Secc han trobat un bon grapat de monstres a la nostra mitologia,  serpotes, bèsties, gegants i altres  feristeles que en temps passats eren  als nostres boscos, a les nostres muntanyes, als nostres pobles i que ara sembla que han desaparegut.
Compte amb la màgia, la foscor i el terror, mai no pots estar segur que han desaparegut... només que ara són més difícils de percebre!

Allà, la Víbria era feliç, fins que el maleït Drac va irrompre a la seva vida un bon dia de primavera. Tan fatxenda, tan engalipador, tan intrèpid! El va captivar la seva ferotgia, l’alè de sofre, la flamarada potent, i ella se li va lliurar dòcil com les xaies que, en comptes de fugir, van a l’encontre del llop.”




Autors: Hugo Camacho, Sergi G. Oset, Edgar Cotes, Mercè Bagaria, Ferran d’Armengol, Francisco Jota Pérez, Albert Kandom, Gemma Solsona, Patricia Muñiz i Alícia Gili.
Il·lustradors: Sílvia Estall, Txell Ozcáriz, Anna Sanjuan




El laberint de noctiluca en prevenda del 15 al 30 de setembre!

  Ja ha arribat el moment! Comencem la prevenda de 𝔼𝕝 𝕝𝕒𝕓𝕖𝕣𝕚𝕟𝕥 𝕕𝕖 ℕ𝕠𝕔𝕥𝕚𝕝𝕦𝕔𝕒! La Gesta aviat arribarà a les vostres prest...