dimarts, 27 de febrer del 2018

Comencem la Pre venda del Monstruari

Comencem la Pre Venda del Monstruari, podeu demanar ja el vostre exemplar a la

Botiga Online d'Edicions Secc!


Del 27 de febrer a 11 de març i amb enviament gratuït


Monstruari, construcció entre  mostrari “col·lecció de mostres”, i  monstrum, “prodigi, avís dels déus”.
Doncs això, aquest recull és un avís dels déus, un prodigi de la ment de deu autors i autores que us mostraran éssers extraordinaris per diferents raons, algunes terribles, i algunes magnífiques.
Mirant sota el llit els autors i autores d’Edicions Secc han trobat un bon grapat de monstres a la nostra mitologia,  serpotes, bèsties, gegants i altres  feristeles que en temps passats eren  als nostres boscos, a les nostres muntanyes, als nostres pobles i que ara sembla que han desaparegut.
Compte amb la màgia, la foscor i el terror, mai no pots estar segur que han desaparegut... només que ara són més difícils de percebre!

Allà, la Víbria era feliç, fins que el maleït Drac va irrompre a la seva vida un bon dia de primavera. Tan fatxenda, tan engalipador, tan intrèpid! El va captivar la seva ferotgia, l’alè de sofre, la flamarada potent, i ella se li va lliurar dòcil com les xaies que, en comptes de fugir, van a l’encontre del llop.”
Autors: Hugo Camacho, Sergi G. Oset, Edgar Cotes, Mercè Bagaria, Ferran d’Armengol, Francisco Jota Pérez, Albert Kandom, Gemma Solsona, Patricia Muñiz i Alícia Gili.
Il·lustradors: Sílvia Estall, Txell Ozcáriz, Anna Sanjuan
Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...