dimecres, 16 de gener del 2019

Novetats del 2019: El quest del Concili fetiller: Masmorres


“A-2, B-8, C-1  Els daus cauen sobre el tauler!
 Els nou han estat convocats!  El cercle és complert! ”
-  Gran Germà Fetiller




El gran germà del Concili fetiller ha reunit als seus fetillers i està disposat de totes totes a abduir-vos a través de la màgia i les arts arcanes!

A Edicions Secc comencem l'any 2019 amb noves propostes, noves col·laboracions, nous maxambrats...
Iniciem  l’any amb una i esperem llarga col·laboració amb el Concili Fetiller: un recull de relats,  en format electrònic que podeu trobar a la plataforma Lektu, sobre una nova forma de repensar el gènere d'Espasa i Fetilleria: El quest del Concili fetiller: Masmorres.

El quest del Concili Fetiller: masmorres és un recull de 10 relats a cura de vuit autors que, partint de la base de l'escenari del dungeon i del concepte de la missió o recerca recrea i actualitza el gènere d'espasa i fetilleria en entorns que ens són més propis que els clàssics anglosaxons i, on monstres i criatures com els kobolds, els orcs, les mantícores, els beholders, lichs, o els elfs de la foscor deixen el protagonisme en mans de tamarros, simanyes, cucanyes, tinyoses, pardinots, simiots o minairons i on la imatgeria del guerrer hipermusculat o el mag de barba llarga, bastó de llum i barret d'ala ample salten pels aires fets miques per abandonar, premeditadament, els clixés propis del gènere sense defugir la picaresca, l'èpica, la sexualitat i l'aventura que li són pròpies.


Però la col·laboració d’Edicions Secc amb el Concili fetiller, no s’acaba aquí, ben aviat tindrem noves propostes i noves activitats a l’entorn del gènere de l’Espasa i la Fetilleria, a través de les quals experimentarem en diferents formats literaris i audiovisuals i que esperem que us vinguin molt de gust! Així que estigueu ben atents a les xarxes i  deixeu-vos seduir! De fet no teniu opció!
El Gran Germà Fetiller, que sempre us vigila!



Podeu trobar 

Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...