divendres, 4 d’octubre del 2019

Arriben més novetats de tardor: Mike Resnick de Prevenda!


Mai no he entès els robots

Arriba un nou llibre de la col·lecció Aiguabarreig: 

Obrim la prevenda de Mai he entès els robots, amb enviament gratuït i un 5% a  quí compreu en prevenda!


Podeu accedir aquí 

  Les quimeres del que ens deporta el futur i del que ens defineix del passat són part de l’essència que ens fa humans, però sovint són les carències més que el que posseïm, el que ens perfila. Els relats de Mike Resnick, que treballa des de la ficció sociològica més conjectural, sempre ens sorprenen, esbrinant quines són les nostres carències més pregones, i quines les nostres ambicions més fosques. Això és el que trobareu en aquest recull de relats, cinc contalles que burxen dins de les ombres més fosques de la nostra ànima: «El robot entusiasta» ens mostra com valors petits com l’entusiasme ens poden fer grans; «Viatges amb els meus gats» (guanyador del premi Hugo a millor conte l’any 2005) ens parla de fins a quin punt podem trobar companys de viatge insubstituïbles; «Llimac» ens parla de com és de preuada la companyonia de qui és més aliè; «Un déu prim i pàl·lid», on Mike Resnick torna al world bulding que ha construït sobre les cultures i societats africanes, ens mostra com els déus poden posar en una balança tot allò que valoren dels humans i no sempre sortir gaire ben parats; i, finalment, a «La dona de Frankenstein», finalista del premi Hugo en la categoria de conte curt el 2010, i una petita joia de la meravella que brilla amb dret propi, ens trobem amb una insòlita història d’amor que acaba amb una família molt poc convencional. Resnick no és un autor de ciència-ficció a l’ús: barreja l’especulació més futurista i la narració fantàstica més clàssica en una al·legoria de cap a on va la nostra societat, i també d’on ve. Perquè ambdues coses són definitòries de qui som. El que és segur és que Resnick no deixa indiferent i, per bé o per mal, quan acabes de llegir un dels seus relats, sents que t’ha tocat l’ànima... Deixaràs que el seu dit de narrador burxi dins del teu cor? Mike Diamond Resnick (Chicago, 1942) és un dels autors més prolífics de la ciència-ficció anglosaxona. Ha publicat més de 70 novel·les, gairebé 300 contes i 30 reculls de contes, i ha editat més de 40 antologies. A més, ha guanyat cinc premis Hugo (amb 37 nominacions), un Nebula, un Locus, tres premis Ignotus i tres premis Ictineu. És un autor molt interessat en la cultura africana i això es reflecteix molt en els seus llibres. Entre les seves obres més conegudes hi trobem llibres com Kirinyaga (1988), Santiago: A Mith from a Far Future (1986) o Seven Views of Olduvai Gorge (1995). En aquesta editorial ha publicat el recull de contes Sistemes operatius alternatius (2017).

Mike Diamond Resnick (Chicago, 1942) és un dels autors més prolífics de la ciència-ficció anglosaxona. Ha publicat més de 70 novel·les, gairebé 300 contes i 30 reculls de contes, i ha editat més de 40 antologies. A més, ha guanyat cinc premis Hugo (amb 37 nominacions), un Nebula, un Locus, tres premis Ignotus i tres premis Ictineu. És un autor molt interessat en la cultura africana i això es reflecteix molt en els seus llibres. Entre les seves obres més conegudes hi trobem llibres com Kirinyaga (1988), Santiago: A Mith from a Far Future (1986) o Seven Views of Olduvai Gorge (1995). En aquesta editorial ha publicat el recull de contes Sistemes operatius alternatius (2017).


Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...