dimarts, 14 d’abril del 2020

Nosaltres, en Jordi, i el drac ens quedem dins del cau!



Nosaltres farem el Sant Jordi 2020 a casa, amb les nostres llibreries de confiança, ens estarem el Jordi i el drac dins de cau! Podreu trobar  els nostres llibres a la nostra botiga online on també us els guardarem i enviarem #postconfinament gratuïtament o a @lektu  en format electrònic!

La Covid_19 ens ha deixat en un moment d'incertesa i tristesa per editorials petites com nosaltres, i només podem posar la confiança i l'esperança en fer les coses bé, quedar-nos a casa, gaudir dels llibres i compartir aquests dies amb tots i totes vosaltres!

Aquest serà un Sant Jordi per gaudir a casa,  hi ha diverses propostes per gaudir-lo com #SanJordietsTu per seguir gaudint dels llibres! Llibreries que sempre ens tenen els seus braços oberts!  O també trobareu la proposta de les #finestresobertes, @llegirencatala!

Nosaltres però apostem  per la nostra llibreria de confiança, @Lafontdemimir. Des del primer dia que vàrem treure el primer llibre el Carles i la @IsabeldlRio de  @FONTMIMIR  han estat al costat dels nostres projectes esbojarrats i ens han cedit la llibreria com si fos casa nostra, així que us convidem a cercar els nostres llibres:

Avui el Carles m'ha dit una petita notícia #preconfinament d'aquelles que fan de bon esperar el #postconfinament per anar a la @FONTMIMIR:
 "la #CartografiaGoblin va arribar i ja està a l'aparador! És d'aquelles notícies que reps amb un somriure, confiança i estimació!!!"


I si no al nostre web i a @lektu trobareu totes les propostes en tots els formats en paper i electrònic per gaudir de #SantJordiaCasa  #SantJordiEtsTu #MitCat #FantasiCat. 

Us convidem, doncs, a participar, a comprar llibres i a llegir en català de la manera que millor us sembli!



Fletxa cap avall

Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...