dimarts, 14 d’abril del 2020

Nosaltres, en Jordi, i el drac ens quedem dins del cau!Nosaltres farem el Sant Jordi 2020 a casa, amb les nostres llibreries de confiança, ens estarem el Jordi i el drac dins de cau! Podreu trobar  els nostres llibres a la nostra botiga online on també us els guardarem i enviarem #postconfinament gratuïtament o a @lektu  en format electrònic!

La Covid_19 ens ha deixat en un moment d'incertesa i tristesa per editorials petites com nosaltres, i només podem posar la confiança i l'esperança en fer les coses bé, quedar-nos a casa, gaudir dels llibres i compartir aquests dies amb tots i totes vosaltres!

Aquest serà un Sant Jordi per gaudir a casa,  hi ha diverses propostes per gaudir-lo com #SanJordietsTu per seguir gaudint dels llibres! Llibreries que sempre ens tenen els seus braços oberts!  O també trobareu la proposta de les #finestresobertes, @llegirencatala!

Nosaltres però apostem  per la nostra llibreria de confiança, @Lafontdemimir. Des del primer dia que vàrem treure el primer llibre el Carles i la @IsabeldlRio de  @FONTMIMIR  han estat al costat dels nostres projectes esbojarrats i ens han cedit la llibreria com si fos casa nostra, així que us convidem a cercar els nostres llibres:

Avui el Carles m'ha dit una petita notícia #preconfinament d'aquelles que fan de bon esperar el #postconfinament per anar a la @FONTMIMIR:
 "la #CartografiaGoblin va arribar i ja està a l'aparador! És d'aquelles notícies que reps amb un somriure, confiança i estimació!!!"


I si no al nostre web i a @lektu trobareu totes les propostes en tots els formats en paper i electrònic per gaudir de #SantJordiaCasa  #SantJordiEtsTu #MitCat #FantasiCat. 

Us convidem, doncs, a participar, a comprar llibres i a llegir en català de la manera que millor us sembli!Fletxa cap avall

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...