divendres, 27 d’agost del 2021

Arriben les novetats a Edicions Secc aquest octubre!

 NOVETATS 2021 - 2022


Aquest octubre estaran a les vostres prestatgeries dos llibres de les nostres col·leccions Minairó i Minairons Clàssics!

Sabres de Sal. El secret d'aigües manses, d'Alister Mairon s'emmarca en un univers propi creat per Mairon al llarg del temps. Aquest indret, al qual ens podem referir com a Univers Lathal o Lathalverse  es centra aquesta primera novel·la d'aventures i la fantasia fosca que s'adreça a un públic adult o adult jove. La seva trama, centrada tant en els conflictes geopolítics entre les diferents nacions que pugnen per conquerir més territori, com en les lluites de resistència o oposició que s'hi manifesten, crea un entorn violent i complex. Col·lecció Minairó

Dames invisibles. Quatre contes de fantasmes traduït, per Edgar Cotes i Argelich   pretén ser una reivindicació de totes aquestes escriptores  (Shelley, Nesbit, Wilkins Freeman i Braddon) que al llarg de la història han escrit terror, però que moltes de les quals han estat injustament oblidades no pel seu talent, sinó simplement per la seva condició de dones. En aquest cas, hem seleccionat quatre escriptores que, per la seva rellevància històrica i talent narratiu. Col·lecció Minairó Clàssic. 

 Cercle Fetiller  és un Cercle Lorvecrafià que transita i investiga pels marges de la ficció especulativa alternativa  i que prepara amb els seus fetiller i fetillers un nova antologia  del seu univers literari expandit:  Els fetillers i fetilleres son cridats en Samaniat anualment cada mes de maig per decidir quina serà i com es conformarà la antologia per presentar aquest 2022. Aquest any, encetem nou cicle, i el Concili preveu una mutació que li permeti traspassar les fronteres més enllà del núvol d'Oort amb un nou univers de terror còsmic, per créixer en formats literaris, en formes i estructures! Col·lecció Concili Fetiller. 

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...