divendres, 13 de maig del 2022

Agenda de Maig

 
Els dies 21 i 22 de maig ens podreu trobar al mercat de la fira Literal amb els nostres llibres.  Estarem situats a la parada 116, compartint ubicació amb l'Editorial Hermenaute a l'espai de la plaça d'Antonio Gramsci al recinte de la Fira Literal de Barcelona. Dins la Fira, tenim prevista la següent activitat:
  • El dia 21 de maig a les 19h 30 a l'Espai  Ateneu L'Harmonia tindrem la xerrada «Sabres de Sal: drets i lluites de resistència en un univers de fantasia». Amb Alister Mairon, autore. Presenta: Sara Blázquez.

 El dies  21 i 22 de maig podreu trobar la nostra paradeta de llibres al mercat de llibres del Hall Auditori Eduard Toldrà de la CatCon 2022, IV Convenció Catalana de Ciència Ficció  a Vilanova i la Geltrú.

El dia 22 de maig a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú participarem en les següents activitats: 
  • 12:30 – 13:00 Presentació de llibres d'Edicions SECC. Cercle fetiller: recull de terror còsmic i Dames invisibles. Parlaran els autors Ferran d’Armengol, Edgar Cotes i Alister Mairon. 
  • 13:00 – 14:00 Noves veus del fantàstic en català. Taula rodona moderada per Edgar Cotes, amb Selena Soro, J. P. Sansaloni, Elena Bartomeu, Ricard Efa i Alister Mairon.


El dia 28 de maig a la llibreria La Irreductible de Lleida, Alister Mairon presentarà Sabres de sal de la mà de la també autora i conductora de clubs de lectura i ressenyadora, Ramona Solé. La presentació trindrà lloc a les 12h del migdia (C/ de Jaume II, 7. Lleida).

Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...