dimecres, 8 de març del 2023

Prevenda de «El nom de l’univers és  fetiller» del 9 de març al 19 de març

 PREVENDA

Arriba la nostra novetat de primavera. El 20 de març tindrem  «El nom de l’univers és  fetiller» a les llibreries.   

 


Dels creadors de Cercle Fetiller ara arriba «El nom de l’univers és  fetiller», una obscura recopilació de relats folls on els autors i autores fetilleres, en el seu Samaniat anual, han volgut escalar un graó més de bogeria i transgressió, complementant les veus narratives de cadascun d’ells amb les dels seus companys.
 
Han fet d’aquest llibre un artefacte, un joc de paraules i d’arguments entre tots  plegats, que recorre l’univers Goblin per trobar noves aventures més agosarades i crear una ment rusc entre els autors i autores,   a la recerca  d’un espai on conviuen l’horror més foll —«Ah, l’horror, l’horror!», que diria el senyor Kurtz— amb el divertiment més entremaliat.
 
Si vols entrar en una davallada de bogeria i de narrativa fantàstica completament folla, aquest és el teu llibre!

«El nom de l’univers és  fetiller» 
.
  •  Una història de Terror, Fantasia  i Humor,  kilòmetre zero,  escrita a tantes mans que sembla un monstre tentacular  de les profunditats còsmiques.
  • Personatges LGTBI, línies argumentals sobre diversitat, igualtat o lluita anti-patriarcal, colonialisme o equilibri ecològic i amb sexe  i erotisme a tort i dret!
  • Una nova aposta del  Concili Fetiller, jugar més fort, augmentar el joc entre els fetillers, fer-los treballar entre ells, perquè les aventures fossin més agosarades, mirar de crear una ment de rusc, i fins i tot trencar la quarta paret. Un clam contra la societat capitalista i militarista, i en favor dels valors ecologistes
Tindreu disponible la compra del llibre durant aquests dies amb un 5% de descompte, i a més amb un regalet exclusiu per a tots vosaltres (fins a exhaurir existències):

 Un adhesiu de les il·lustracions  interiors, obra d'Arnau Vendrell
 Una xapa








Aquí teniu sota podeu clicar per fer la prevenda!

El nom de l'univers és fetiller

Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...