El donyet perdut


Descripció del producte
Col·lecció Minairó Jove: núm. 1
Autor: Sílvia Romero i Olea, Alícia Gili Abad
Il·lustradora: Txell Ozcáriz
Tema: Fantasia
ISBN: 978-84-87020-0
Format: 150 x 220 mm.
Enquadernació: fresada amb solapes, 136 pàgines. 2018. Català.
PVP:  18€.

Sinopsi: Nans, revivents, dones d’aigua, encantades, dips, minairons, i sí, un donyet perdut!   I ara molts us preguntareu,  què nassos és un donyet? Doncs una mena de follet, que vesteix amb faixa i jaqueta, i en lloc de la barretina dels follets, porta un mocador nuat amb un picarol a la punta i és molt, molt entremaliat, qui el coneix sempre acaba en  un gran embolic!  Ens voleu ajudar a trobar-lo? Una història on quatre joves, que no saben ben bé per què i com, han estat escollits per recórrer un camí iniciàtic que els portarà a aprendre molt del món màgic i de si mateixos. Una història de batalles èpiques, portals màgics i mons paral·lels,  on els humans, malgrat les diferències, acabaran creant llaços amb els éssers màgics. I on les forces fosques, que volen obtenir el poder, no s’aturaran davant res.  Una història de dues germanes, on la gelosia, l’enveja i l’odi podrà canviar el seu futur. Una història d’amistat, on els lligams poden ser més forts  que el destí! Amb El donyet perdut les autores intenten reinventar la fantasia més clàssica a través de la tradició oral mítica catalana i conjuntament amb la il·lustradora Txell Ozcáriz experimenten amb nous formats i expressions, cercant noves fórmules  d’un dels arguments més clàssics de la fantasia, el camí de l’heroi.
Autores:
Alícia Gili Abad (Terrassa, 1966) Medievalista especialitzada en ­Història d’Àfrica i escriptora de novel·la i relat. Destaquen les novel·les amb Sílvia Romero, Iskander, un viatge a la màgia dels llibres,  El camí del Bandama Vermell (Premi Columna Jove) i El camino de los ancestros, novel·la de fantasia èpica, a quatre mans amb Carlos ­Castro.  

Sílvia Romero i Olea: (Barcelona, 1962) Escriptora, conductora de clubs de lectura i llicenciada en Filologia Catalana. Amor a sang freda, Ànima mesquina, Júlia M., El plagi, L’esborrany, El jurament, Iskander i El camí del Bandama Vermell.

Il·lustradora:
Txell Ozcáriz Soler: Va estudiar Gràfica Publicitària a la Llotja d’Esplugues, però el que sempre ha fet com a hobbie ha estat dibuixar. Després de realitzar alguns dissenys per a la Fundació Akwaba, per Galbany Produccions,  i d’altres encàrrecs per a diferents músics de l’escena del jazz barceloní, recentment s’ha llençat a intentar fer de la seva afició, la il·lustració, un ofici, no només sobre paper i en pantalla, sinó també el  món tèxtil.
Veure cistella


Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...