Fabulari. L'atles de les rondalles catalanes

Descripció del producte:Col·lecció Minairó Jove 2
Autors: menut, Isabel del Río, Sílvia Romero i Olea, Sergi Álvarez, Mercè Bagaria
Il·lustradora: Txell Ozcáriz
Tema: Fantasia
ISBN: 978-84-948702-4-8
Format: 150 x 220 mm.
Enquadernació: fresada amb solapes, 112 pàgines. 2019. Català.
PVP:  15€.

Fabulari és una caixa plena de faules que conten històries increïbles i ficcions de fets meravellosos, estranys i extraordinaris. En aquestes històries, que podreu llegir en aquest llibre, hi ha prodigis dels racons més recòndits que colpeixen per la seva grandesa. Altres, desconegudes, amaguen la seva incertesa fosca en petits indrets o creen invencions que manlleven missatges dels déus i fets excepcionals que excedeixen els límits de la natura.
Dins d’aquest Fabulari, trobareu aventures, passareu por, us riureu a cor què vols, brandareu espases i lluitareu pels innocents i indefensos: una noia que lluita perquè qualsevol dona tingui el mateix valor que un home a «Arsenda i les cent donzelles» o un jove inquiet, activista de la PAH, que es deleix per esbrinar quina és la seva identitat a «El somni de Joan de l’Os». Esbrinarem en aquest món actual de la postveritat, amb una mirada certament irònica, quin és el valor de la mentida a «Pòquer i duel a Sinceritat», descobrirem com les persones que més menyspreem sovint són les més valuoses a «A l’última nit de l’any» o com la tecnologia es pot convertir en una bona eina de joves indefensos contra la foscor més pregona dels adults a «Ratt App».
Tot això i més podreu descobrir en aquest petit Atles de rondalles de Catalunya, el segon volum de la col·lecció Minairó Jove, que recull contalles tradicionals de la nostra geografia, on diversos autors s’han permès treballar les fonts del nostre tradicionàrius, per reconvertir i apropar les rondalles a un lector jove i parlar de tot allò que és avui present en el seu dia a dia, però sense oblidar la seva procedència! La caixa està a punt per ser oberta, ens acompanyes?
menut
Isabel del Río
Mercè Bagaria
Sílvia Romero
Sergi Álvarez
Txell Ozcáriz

Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...