dijous, 28 de desembre del 2017

Avui entrevistes i ressenyes de les novetats de tardor!

El programa Quimèric de Radio Sabadell entrevista a Edgar Cotes, autor d'Els híbrids minvants:
i Dream Elvex ens parla del recull de relats Sistemes Operatius Alternatius de Mike Resnick i Lezli Robyn:

dimarts, 12 de desembre del 2017

Una lectura des de la psicologia d'Els híbrids minvants, per Mercè Rigo Grimalt

Una aportació psicoanalítica a “Els híbrids minvants” d’ Edgar Cotes i Argelich
Freud planteja en el seu article “Lo Siniestro” (1919), que el que és sinistre és  una vivència contradictòria on el que és  estrany se’ns  presenta como conegut i el que és conegut es  torna estrany. Aquest sentiment que sent  familiar i conegut retorna a nosaltres amb una sensació de estranyesa i  contingut terrorífic, ens produeix angoixa. . El psiquiatra espanyol López Ibor explica que una vegada el pare de Kierkegaard li va explicar al seu fill la història del bandit generós, un ser que robava i assassinava per ajudar als pobres, una espècie de Robin Hood. Un tipus violent però generós.  Kierkegaard va quedar molt impressionat pel relat del seu pare, es va dirigir a l’ habitació, es va posar davant del mirall i mirant-se, li va agafar un atac d’ angoixa. López Ibor es pregunta què li va passar a  Kierkegaard en aquell  moment, per què es va angoixar tant?: Kierkegaard, va veure al criminal que tots tenim dins, va veure la possibilitat de que ell mateix es podia convertir en un bandit.
Edgar Cotes amb molta lucidesa i un gran domini del llenguatge, ens  mostra sintèticament i en poques paraules aquest punt de sinistre de les coses quotidianes que poden convertir-se en estranyes. El grup d’adolescents que visiten el cementiri i mengen “el compost de color verdós ...amb un gust exquisit; la recerca de la sirena que es converteix  en “una au rapinyaire”, la mosca com “una invasió definitiva”, l’escalfor dels llençols, el plaer de “la Mandra” que es converteix en “gèlides planxes d’acer, que el fermaven al llit amb força” i tants d’altres. Amb una gran lucidesa  expressa aquest punt tan fugisser del que és sinistre, tan difícil d’explicar en paraules. Edgar, que crec que té la maduresa del filòsof, no pròpia de la seva edat; ens parla reiterativament del problema del temps: “El bucle” de la repetició on ens porta el nostre JO que sempre ens acompanya, la tragèdia de la mort, aquest temps que continua, s’ allargassa i  s’escampa en el camp sideral o en la robòtica: “L’home tricentenari” i la  incertesa pròpia de la vida que il·lustra tan bé  en “El principi d’ incertesa”, de Schödinger, el científic de física quàntica que va idear l’ experiment mental de la caixa amb el gat, que opta per obrir-la i es troba amb el no saber, amb  la gran tragèdia DEL NO RES.  EL BUIT,  base de  l’ angoixa.

Mercè Rigo i Grimalt

Aquest Nadal regala llibres, i ara compra Xiuxiuejos terrorífics i rep un regal sorpresa!!!



Un clàssic del terror, Guy Maupassant, que no podeu deixar escapar!




   

dilluns, 27 de novembre del 2017

Els editors a la CatCon

Taula d'editors sobre el procés editorial 
(amb Hugo Camacho d'Orciny Press, Antoni Munné Jordà de Pages, Luis Rueda i Marta Torres, Hermenaute, Jordi Solé i Comadrons, Voliana)

Foto cedida per Raül Magí

Que podem fer nosaltres com a editors per potenciar el sector?
Aquesta és la pregunta que va planar en la taula de la CatCon d'editors. Una cosa està clara, que teníem moltes més preguntes que respostes, i així i tot la pluja d'idees era força interessant.
La competència entre editorials no era la qüestió. De fet, cadascuna té aspectes rellevants i únics, però alhora, treballar en cooperació i col·laboració era una de les pautes que totes teníem en comú.
Foto cedida per Raül Magí

Mentre que Antoni Munné i Jordà de Pagès ens recordava que teníem lectors, però que calia assabentar-los de les coses en què treballàvem, i que les xarxes socials, la comunicació, els punts de venda i la informació editorial havia de ser uns dels punts forts que s'havien de treballar, Luís Rueda d'Hermenaute ens recordava que també calia treballar en xarxa amb altres formats culturals, com els jocs de taula, o el món audiovisual. Des d'aquest punt de vista, s'apuntava el 2001 quan ja es parlava de vincular una fira del llibre amb el Festival de Sitges, com a molts altres festivals de cinema fantàstic, però que també caldria entrar en contacte amb activitats vinculades al món audiovisual a tot el territori, com el Festival Cocollonat i crear sinergies transversals.

Foto cedida per Raül Magí
No es va oblidar però que la ciència-ficció, tot i la precarietat en català, té uns quants passos més en el recorregut que no pas la fantasia. Al nostre país es confón sovint la fantasia amb literatura juvenil i sovint només es tradueix el que arriba per aquest tipus de públic. És per això que des d'Edicions Secc i Hermenaute es parlava de treballar el públic objectiu, ampliar opcions, i sobretot, treballar amb autors locals i potenciar les icones i arrels de la fantasia del nostre país, treballar la mitologia de casa nostra, i fer-nos nous referents, així com recuperar autors clàssics i treballar amb joves autors.
Foto cedida per Raül Magí

I això sense oblidar que la traducció de la fantasia al català segueix sent una assignatura pendent, de la qual sovint només ens arriben els grans best sellers i les sagues més televisives.

Foto cedida per Raül Magí
Però també varen aparèixer alguns dels nostres fantasmes habituals, com accedir a les escoles, apuntava Marta Torres d'Hermenaute, que programes com a autors a l'aula treballin més el fantàstic, o com accedir a les Biblioteques, o als ajuts institucionals del sector, comentava Jordi Solé i Comadrons de Voliana. 

En Jordi Solé va destacar però que des de la seva editorial Voliana, on treballen l'especulació més científica, més que cercar referents en les arrels i tradicions de casa nostra, volien emmirallar-se en l'actualitat més punyent. I sobre tot treballat les llistes, i les fires, i les trobades, punts de contacte amb el lector.
Foto cedida per Raül Magí
Fou Hugo Camacho d'Orciny Press el que remarcà que era molt important treballar amb la xarxa i en xarxa, que eren els bloguers i projectes com CifiCAT els que actualment donaven més visibilitat a editorials de format combatiu com les nostres, i la xarxa qui permetia multiplicar aquesta visibilitat i projectes com , però també es va fer la pregunta més interessant, sabem que volen els lectors?

I els lectors i les lectores, els presents a aquesta jornada, varen contestar:

Volem activitats vinculades a moviments literaris, i treballar en xarxa activitats com l'any Frankenstein o l'any Pedrolo, deien, volem més llibres en digital, tot i que les editorials encara són reticents, perquè els costos segueixen sent grans pel poc públic habituat al digital, volem que les editorials copsin els nostres gustos lectors i ens aportin novetats interessants, continuaven, volem veure més editorials del fantàstic en la setmana del llibre en català, reblaven.

Foto cedida per Raül Magí
Al final Antoni Munné Jordà resumí una mica la jornada, hem de treballar les xarxes, deia, i hem de fer feina transversal amb altres gèneres, i formats, i crear sinergies entre nosaltres, però al final el contacte directe i clar amb el lector, per donar-los allò que volen, ha estat, és i serà, sempre, el llibreter!

Seguim viatjant, ara a Figueres convidats per Llibres Lowcost

dimecres, 15 de novembre del 2017

Presentació d'Els híbrids minvants a la Llibreria Chronos (resum)

Per fi, després de dos mesos, ens posem al dia! Aquí us deixem el resum de la primera presentació d'Els híbrids minvants! Aviat arribaran més! 




dilluns, 30 d’octubre del 2017

Xiuxiuejos terrorífics, horror clàssic de la mà de Guy Maupassant

"Les pors més profundes de la mà d'un clàssic del terror"




Autores de les Il·lustracions Silvia Estall i Txell Ozcariz.
Autor del book trailer: Adrià Colas

dijous, 26 d’octubre del 2017

La CatCon tindrà com convidat principal a Mike Resnick 

El pròxim 25 i 26  de novembre tindrà lloc, i amb motiu dels 20 anys de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia tindrà lloc  la primera CatCon on aplegar a tots els afeccionats als gèneres fantàstics. I un dels seus principals convidats serà Mike Resnick, un autor molt prolífic, ha escrit més de 65 novel·les, més de 250 relats i dos guions, i ha fet d'editor de més de 40 antologies. És també editor de The Estellar Guild i la revista bimensual Galaxy's Edge, que tenen com a objectiu donar visibilitat a autors de ciència-ficció i fantasia poc coneguts, posant-los al costat d'autors consolidats del gènere. La seva obra ha estat traduïda a més 25 idiomes i ha guanyat una gran quantitat de premis.



I ara podreu gaudir de tres relats molt especials editats  amb motiu de la CatCon amb la col·laboració de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia. Els primers assistents inscrits a la CatCon rebran un exemplar com part de d'inscripció però també el podreu trobar  durant les jornades; 

Sistemes operatius alternatius és un recull de tres relats, obra de Mike Resnick i Lezli Robyn, on es conceben maneres diferents d’entendre la vida sovint al límit de les coses que entenem per normals i acceptables.
Tres personatges ben especials, amb un tipus de pensament fora del corrent, a la frontera del que s’espera d’ells: un simi que no vol estar sol, un robot que vol diagnosticar i reparar el cor humà i un osset de peluix que vol ser necessitat. Juguen en un tauler de joc amb unes regles, les dels humans, que sovint no comprenen i que els deixen perplexos. Quan les persones hi interactuem,  ens sorprenem, perquè al cap i a la fi tenen les mateixes necessitats que nosaltres: se senten sols, necessiten companyia, contacte i l’únic que reben  és sorpresa, menyspreu, llunyania i oblit.

Aquests tres personatges tan particulars, ens porten a través d’uns relats tendres, de vegades tristos i de vegades cruels, a reflexions sobre la vida, la mort, l’amor, la companyia i la solitud en uns mons no gaire futurs, amb uns resultats sorprenents. I ens plantegen preguntes ingènues, penetrants i de vegades irresolubles mentre juguen en el gran taulell de joc que són les relacions humanes.


Mike Resnick i Lezli Robyn ens presenten una manera molt peculiar de veure el món a través dels ulls d’aquests éssers a la frontera del pensament humà. 

La CatCon a Vilanova aquest novembre

dimecres, 27 de setembre del 2017








 Els Híbrids minvants és un recorregut per l’univers fantàstic que en Cotes ha anat creant des de ben jove al voltant de el relat curt i el microconte: fantasia, tecnologia, distòpia, i crítica social formen un corpus amb relats de fina ironia o petits homenatges: Bradbury, Asimov, Calders, la mitologia més clàssica és barreja amb l’actualitat més punyent, i els referents musicals i cinematogràfics ens deixen petites perles en relats de poc més de vint paraules. Edgar Cotes crea un forat negre intens, que ens atrau, amb concisió i decisió vers un univers ric, intens i subtil. Et deixaràs atreure per la seva inevitable gravetat? 

Autor: Edgar Cotes
Il·lustracions: Anna Santjuan 
Autor de l’animació: Adrian Colas Revilla 


diumenge, 17 de setembre del 2017

Edicions Secc present a la segona fase dels Premis Ictineu 2017


Portada de Laia Martí
Avui és un dia especial per Edicions Secc,  "Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics" han aconseguit tres nominacions com finalistes en la categoria de relats en català i de relats traduïts. Només el fet d'estar amb aquesta llista ja és una gran fita per la nostra petita editorial i estem molt contents, i tenim ganes de felicitar als nostres autors! Gràcies Hugo Camacho, Sergi G. Oset i Carlos Castro! 

En la segona fase hi ha un procés de vot popular on tot hom pot participar! Si encara no coneixeu els relats dels nostres autors podeu llegir-los a Lektu, en aquest moment podeu trobar "Històries de Terres Albes i altres relats fantàstiques" en el format en que només heu de pagar si us ha agradat el que heu llegit! Aprofiteu, és bona Fantasi.Cat!

Aquí us deixem tots els finalistes!

MILLOR NOVEL·LA FANTÀSTICA ESCRITA EN CATALÀ
Herba negra (Salvador Macip & Ricard Ruiz) – Fanbooks
La república Pneumàtica 2: Els quatre confins (Jaume Valor) – Cruïlla
Perímetre (Jair Domínguez) – Catedral
MILLOR NOVEL·LA FANTÀSTICA TRADUÏDA
Anna (Niccolò Amanti) – Angle Editorial
Mitja Guerra (Joe Abercrombie) – Rosa dels vents
Ready Player One (Ernest Cline) – Columna
MILLOR RELAT FANTÀSTIC ESCRIT EN CATALÀ
“Els meus últims instants a Innsmouth” (Hugo Camacho), dins de Catarsi 18 – Revista Catarsi
“En una galaxia poc llunyana” (Sergi G. Oset), dins d’Històries de les terres albes – Edicions SECC
“Dins la fosca” (Antoni Munné-Jordà), dins de Catarsi 19 – Revista Catarsi
“L’indigent” (Carme Torras), dins de Deu relats ecofuturistes – Editorial Males Herbes
“Sirenes” (Óscar Martínez) – dins de Catarsi 18 – Revista Catarsi
“Transcomunicació bovina” (Hugo Camacho), dins d’Històries de les terres albes – Edicions SECC
MILLOR RELAT FANTÀSTIC TRADUÏT
“El drac de gel” (George R. R. Martin), Bromera
“El resplendor (Amanda C. Davis)”, dins de Catarsi 18 – Revista Catarsi
“L’arbreda” (Carlos Castro), dins d’Històries de les terres albes – Edicions SECC
“Tres apunts sobre la mort de l’autor” (Jean Louis Trudel), dins de Catarsi 18 – Revista Catarsi
“Vacui Magia” (L. S. Johnson), dins de Catarsi 18 – Revista Catarsi


I si teniu ganes de participar en la segona fase de vot popular teniu temps fins a l'1 de novembre. Aquí podeu trobar les instruccions i el formulari de vot!

dissabte, 16 de setembre del 2017

dimecres, 13 de setembre del 2017

Xiuxiuejos terrorífics divendres a la Llibreria Chronos







Hugo Camacho, traductor, autor i editor, Sílvia Estall, il·lustradora i Alícia Gili, Editora. Fotografia  de Dori Minguillon. 

dimarts, 5 de setembre del 2017

Sistemes Operatius Alternatius, una col·laboració d'Edicions Secc amb la SCCFF!

Sistemes operatius alternatius
Tres relats a la frontera del pensament

Mike Resnick i Lezli Robyn

Com ja sabeu el proper mes de novembre tindrà lloc els  dies 25 i 26 la CatCon, la  I Convenció de Ciència-Ficció i Fantasia, al Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Aquest acte forma part de la celebració del 20è aniversari de la SCCFF. I  amb motiu d’aquesta convenció a Edicions Secc estem treballant amb la SCCFF amb la reedició dels relats premiats als Premis Ictineu de Mike Resnick  i Lezli Robyn i alguna sorpresa més!  Aquest volum iniciarà una nova col·lecció de la nostre editorial anomenada Aiguabarreig, on podreu trobar formats diferents i alternatius. 
Sistemes operatius alternatius, és un recull de relats fascinants,  amb personatges fora del comú que no us deixaran indiferents. "Aquests personatges tan particulars, ens porten a través d’uns relats tendres, de vegades tristos i de vegades cruels, a reflexions sobre la vida, la mort, l’amor, la companyia i la solitud en uns mons no gaire futurs, amb uns resultats sorprenents. I ens plantegen preguntes ingènues, penetrants i de vegades irresolubles mentre juguen en el gran taulell de joc que són les relacions humanes".


De moment per anar fent boca us deixem  la portada del recull de relats, obra d’Anna Sanjuan.










diumenge, 3 de setembre del 2017

divendres, 1 de setembre del 2017

Xiuxiuejos terrorífics, recull de relats de Guy Maupassant arriba ja a les vostres prestatgeries

Xiuxiuejos terrorífics, petites històries inquietants


Us presentem un recull de relats molt especials, catorze relats de Guy Mupassant que hom qualifica des del terror a la fantasia, i que s'allunyen sensiblement dels seus registres habituals, més realistes i costumistes. Cada relat va acompanyat per unes il·lustracions obra de Sílvia Estall i Txell Ozcáriz.
Tot i així no espereu el terror de les fantasies gòtiques del segle XIX. No trobareu gaires fantasmes, si no són aquells que són dins del nostre cap. Maupassant fou dels primers a posar l'home al centre de l'horror.
De fet, els relats més terrorífics de Maupassant són els més versemblants. Li fa por l'home, la humanitat, i especialment ell mateix. Homes, dones, guerres, cobdícia, enveja, ignomínia, hipocresia, engany són terrors habituals en els seus relats. I el més terrorífic de tot, mirar-te al mirall i veure el pou fosc on és tot això dins teu.
Sobta, però, de vegades, com juga amb l'estrany amb una narrativa pròpia d'avui dia, i molts guionistes de sèries policíaques actuals envejarien la capacitat que té de ficar-se en la ment del psicòpata, en el relat Boig, en primera persona. Perquè l'horror, és en primer terme interior. I com crea el terror més desolador a partir només del nostre propi deliri com per exemple a Ell?. Sense deixar gens de banda l'humor més eixelebrat, com a Enrabiada. 
Les pors, els horrors quotidians, el que patim cada nit en tancar el llum. Allò que ens terroritza i ens atreu, i tant. Perquè a la gent ens agrada l'horror, gaudim del terror, tot i que li tenim por. I per això som aquí, perquè l'horror de Maupassant és captivador.


Us hi deixareu captivar?

Podreu obtenir Xiuxiuejos terrorífics sense  despeses d'enviament en prevenda fins al 15 de setembre! A que espereu? Féu ha la costra comanda!

dilluns, 28 d’agost del 2017

El Bestiari corre món per ponent!

El Bestiari ha estat a Granyena de les Garrigues aquest mes d'agost, i aviat estarà a Lleida, Barcelona i Cervera!

A Granyena varem jugar amb els mites, les històries, les llegendes i la literatura a casa nostra. 

Fotografies de Mercè Almacelles

Els autors Ramona Solé i Edgar Cotes, dos autors lleidatans del Bestiari.
L'activitat es va iniciar amb una mica de mitologia, i ens varen acompanyar les il·lustracions de Txell Ozcariz i Bernat Gómez



dimarts, 25 de juliol del 2017

Els híbrids minvants d'Edgar Cotes Argelich arriba en prevenda!




Ja el tenim aquí, la novetat de l’estiu d’Edicions Secc. 


Arriba la prevenda del llibre Els híbrids minvants, d’Edgar Cotes i Argelich. 

 El llibre es podrà reservar fins el dia 10 de setembre. Aquesta prevenda inclou el llibre signat per l’autor, l’enviament gratuït i Els híbrids encara més minvants, un microrecull de microrelats, com a contingut extra. 

 Podeu accedir a la prevenda en aquest enllaç. I ja podeu anar apuntant a l’agenda la primer presentació d’Els híbrids minvants a la llibreria Chronos de Barcelona, el dia 28 de setembre a les 19h30’ amb la presencia de l’autor, acompanyat d’Hugo Camacho (autor del pròleg) i Sergi G. Oset. Seguiu-nos a facebook i twiter per anar sabent més noticies.

I si voleu fer un tastet, obteniu el contingut extra d'Els híbrids encara més minvants en format digital per preu social a Lektu

diumenge, 23 de juliol del 2017

El caçador de Dips

Ferran d'Armengol, caçador de dips, cerca les últimes restes d'aquests éssers mitològics per la Serra de Lleberia, i s'ha desplaçat fins a Pratdip per conèixer millor el seu entorn. Relat Íntima natura de Ferran d'Armengol, Bestiari, Edicions Secc
 




divendres, 21 de juliol del 2017

Més novetats terrorífiques per aquest estiu!


De la mà de Guy Maupassant entrarem a l'interior de l'horror, amb il·lustracions de Sílvia Estall  i Txell Ozcáriz
Aviat tindreu més notícies!!

"La veritat és que estava completament acovardit, presa d'un pur i profund terror, d'un terror purament abstracte sense cap connexió amb cap forma tangible de perill físic."
El cor de les tenebres, Joseph Conrad

Les pors, els horrors quotidians, el que jo pateixo cada nit en tancar el llum, aquella ombra que es mou a la finestra, aquell cruixit que sembla venir de no sé on, oh sí, això és el que realment m'esglaia. No els vampirs o els zombis. Allò que em terroritza i m'atreu, i tant. Perquè a la gent ens agrada l'horror, gaudim del terror, tot i que li tenim por.



 Sílvia Estall

Txell Ozcariz

dilluns, 10 de juliol del 2017

Els híbrids minvants comencen a créixer!


Avui tenim el plaer de presentar-vos la flamant portada de Els híbrids minvants, el tercer volum de la col·lecció Minairó. Consistirà en un recull de microcontes de temàtica fantàstica escrits pel jove autor Edgar Cotes i Argelich i il·lustrats per la també jove il·lustradora Anna Sanjuan i Llorens. El llibre, a més a més, també comptarà amb el pròleg de l'Hugo Camacho, escriptor i editor de l'editorial Orciny Press.




diumenge, 18 de juny del 2017

Lectures fresquetes: Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics, llegeix i paga si t'agreden!

Sabeu que ara podeu llegir i només pagar si us agrada? Quina excusa teniu ara per no llegir Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics? Cap ni una!!!! Històries fresques per aquest estiu, així us baixarà la temperatura!




dijous, 15 de juny del 2017

Autors i il·lustradors d'Edicions Secc nominables als Ictineu 2017



"Històries dels Terres Albes i altres relats fantàstics" podrien ser nominables als premis Ictineu 2017, en categoria de  Millor conte,  així com Millor Il·lustració i per tant les podeu votar amb la primera ronda. 

Per aquells que encara no heu tingut oportunitat de llegir-los o veure les seves il·lustracions els podeu trobar a lektu pagant només si us agraden, durant aquest mes de juny, juliol i agost. No us quedeu sense llegir.los!

Millor Il·lustració


Portada d'"Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics"
Il·lustradora Laia Martí





Il·lustracions interiors

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
La Laia, en Roc  i l'infermer de la boira verda de Bernat Gómez

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
Seqüeles de Txell Ozcáriz

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
Científic  de Txell Ozcáriz

                                               








Millor conte en català

En una galaxia poc llunyana (Relacions simbiòtiques disfuncionals), Sergi G. Oset, Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics


La Laia, en Roc i l'infermer de la boira verda, menut, Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics

Seqüeles, Silvia Romero, Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics

Transcomunicació bovina, Hugo CamachoHistòries de les Terres Albes i altres relats fantàstics

Coll Blanc, Alícia Gili, Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics


Millor conte traduït 

L'arbreda, Carlos Castro, Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics

dilluns, 12 de juny del 2017

dimarts, 16 de maig del 2017

Avui ens juguem els fils del nostres destí, ens acompanyes?



Has decidit triar un destí? Estas segur? Qui fila el teu fil? Vols saber-ho? Juga amb nosaltres, vine aquesta tarda a les 19h a la Biblioteca Elisenda de Montcada, l'autora Mercè Bagaria, Ferran d'Armengol i  Toni Mora potser us donaran una sorpresa! MIRcana, Joc literari #Bestiari #EdicionsSecc






dimarts, 25 d’abril del 2017

Relats i autores, un binomi molt productiu!



Cornelia Abril  és un grup literari que prioritza relat i dona. Edicions Secc és un projecte editorial auto distribuït que potència relat, il·lustració i fantasia. 



dilluns, 24 d’abril del 2017

Sant Jordi a Edicions Secc i les demés Microeditorials Guerreres!

Un dia magnífic a la "Desolació d'Smaug", una mica abandonats per la ciutat, però acompanyats de autors, amics, i seguidors! Gràcies!






dilluns, 3 d’abril del 2017

Literatura Experience: Promocions de Sant Jordi

Promoció de Sant Jordi

Ja està aquí.  Bestiari, el segon volum de la Col·lecció Minairó d' Edicions Secc
Disponible a la nostra botiga online!
I durant el mes d'abril!
Si fas la teva comanda ara, el rebràs amb un 5% de descompte, enviament gratuït i El camino de los ancestros en format digital com a regal.
http://edicionssecc.blogspot.com.es/p/blog-page_23.html
T'esperem!!!




Rep els nostres llibres amb un 5% de descompte i sense despeses d'enviament a casa teva! 

Fes la companda per la nostra botiga online
Promoció vàlida tot el mes d'abril

El laberint de noctiluca en prevenda del 15 al 30 de setembre!

  Ja ha arribat el moment! Comencem la prevenda de 𝔼𝕝 𝕝𝕒𝕓𝕖𝕣𝕚𝕟𝕥 𝕕𝕖 ℕ𝕠𝕔𝕥𝕚𝕝𝕦𝕔𝕒! La Gesta aviat arribarà a les vostres prest...