dimecres, 10 d’octubre del 2018

Estrenem col·lecció i novel·la! Us presentem El donyet perdut!

Ja  fa uns dies que ens sentiu parlar d'un donyet perdut, i de com s'ha perdut i de qui el trobarà! No en tenim moltes pistes, encara... però algunes de bones les trobareu per aquí: 


El donyet perdut  inicia una nova col·lecció, Minarió Jove, on volem reunir llibres joves per lectors adults, on tot té cabuda i tot pot ser diferent, on experimentar amb formats i iconografies, escoltar veus joves i compartir  la lectura sense etiquetes, més enllà d’edats i perfils.  I comencem amb aire pervers  i sense defugir la controvèrsia, intentant que els llibres d’aquesta col·lecció tinguin lloc en qualsevol espai de qualsevol prestatgeria. Tindrem lloc a la teva? 

La prevenda que implica un 5% de descompte i l'enviament gratuït, s'iniciarà aquest dissabte dia 13 d'octubre fins els 27 d'octubre.  Per poder accedir només haureu de clicar en aquest enllaç:



Nans, revivents, dones d’aigua, encantades, dips, minairons, i sí, un donyet perdut!   I ara molts us preguntareu,  què nassos és un donyet? Doncs una mena de follet, que vesteix amb faixa i jaqueta, i en lloc de la barretina dels follets, porta un mocador nuat amb un picarol a la punta i és molt, molt entremaliat, qui el coneix sempre acaba en  un gran embolic!  Ens voleu ajudar a trobar-lo?
Una història on quatre joves, que no saben ben bé per què i com, han estat escollits per recórrer un camí iniciàtic que els portarà a aprendre molt del món màgic i de si mateixos. 
Una història de batalles èpiques, portals màgics i mons paral·lels,  on els humans, malgrat les diferències, acabaran creant llaços amb els éssers màgics. I on les forces fosques, que volen obtenir el poder, no s’aturaran davant res. 
Una història de dues germanes, on la gelosia, l’enveja i l’odi podrà canviar el seu futur. 
Una història d’amistat, on els lligams poden ser més forts  que el destí!
Amb El donyet perdut les autores intenten reinventar la fantasia més clàssica a través de la tradició oral mítica catalana i conjuntament amb la il·lustradora Txell Ozcáriz experimenten amb nous formats i expressions, cercant noves fórmules  d’un dels arguments més clàssics de la fantasia, el camí de l’heroi. Una història d’amistat, on els lligams poden ser més forts  que el destí!



Amb El donyet perdut les autores, Sílvia Romero i Olea i Alícia Gili Abad intenten reinventar la fantasia més clàssica a través de la tradició oral mítica catalana i conjuntament amb la il·lustradora Txell Ozcáriz experimenten amb nous formats i expressions, cercant noves fórmules  d’un dels arguments més clàssics de la fantasia, el camí de l’heroi. 

Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...