dimarts, 11 de desembre del 2018

Hi ha avistament d'un donyet perdut per Terres de Ponent!

Aquest  proper dimarts 18 de desembre a les 19 hores, la Sílvia Romero i Olea i Alícia Gili Abad, autores d'El donyet perdut el cercaran per la ciutat de Lleida, en companyia de Ramona Solé. Ens voleu ajudar? 





Ens trobarem a la llibreria Caselles el 18 de desembre a les 19h  per parlar de literatura, de tradició oral, d'escriure a quatre mans, de mites i d'èsser fantàstics. 

"Amb El donyet perdut les autores intenten reinventar la fantasia més clàssica a través de la tradició oral mítica catalana i conjuntament amb la il·lustradora Txell Ozcáriz experimenten amb nous formats i expressions, cercant noves fórmules  d’un dels arguments més clàssics de la fantasia, el camí de l’heroi.

 El donyet perdut  inicia una nova col·lecció, Minarió Jove, on volem reunir llibres joves per lectors adults, on tot té cabuda i tot pot ser diferent, on experimentar amb formats i iconografies, escoltar veus joves i compartir  la lectura sense etiquetes, més enllà d’edats i perfils.  I comencem amb aire pervers  i sense defugir la controvèrsia, intentant que els llibres d’aquesta col·lecció tinguin lloc en qualsevol espai de qualsevol prestatgeria." 


I si voleu fer un tastet, us deixem aquí el book trailer del llibre: 










Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...