diumenge, 24 de febrer del 2019

Novetat a Edicions Secc en prevenda!

Les cròniques del Concili fetiller: Arcana 

en prevenda del 25 de febrer al 10 de març!


El Concili fetiller segueix  el seu camí d'espasa i fetilleria, i aquest cop us presenta en prevenda Les cròniques del Concili fetiller: Arcana. 

[...] Hi ha una forma d’escriure espasa i fetilleria que defugi els estereotips, que resulti atrevida, ­intrèpida, salvatge i agosarada sense haver de caure en els vells clixés. Que potenciï la diversitat de gèneres, que valori el que pot aportar a la fantasia el fet diferencial de la nostra cultura i que no tingui por d’experimentar, innovar o subvertir. 


I així arribem al Concili Fetiller. La conseqüència: aquest llibre. Una idea que no hagués estat possible sense la implicació de na Sílvia Armangué i Jorba, Edgar Cotes i Argelich, Mercè Bagaria Mellado, Antoni Herrero Bosch, Sònia Boj, Ferran d’Armengol, Alícia Gili Abad, David Gómez Simó, Sergi G. Oset; de l’anàlisi acurat d’Arnau Folch, responsable de Llegendàrium;  i de les il·lustradores Txell Ozcáriz i Sílvia Armangué, que varen creure des del principi que feia falta donar una oportunitat a l’espasa i fetilleria en català. 

El Gran Germà Fetiller


I ara si  compres amb prevenda tens l'oportunitat de rebre el teu exemplar de forma  gratuïta i obtenir de regal el llibre El quest del Concili fetiller: Masmorres






Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...