dilluns, 11 de febrer del 2019

Relata aquesta il·lustració“Hem trobat un bagul ple de records d’una civilització perduda, anomenada País de aniràs i no tornaràs, vols venir amb nosaltres i fer d’arqueòleg, i intentar veure com vivia aquesta antiga civilització?
A partir d'una il·lustració que funcionarà com disparador creatiu us convidem a crear relats, microcontes, històries vora del foc, d'aquesta civilització perduda!

Gràcies a la participaió dels il·lustradors Txell Ozcáriz, Silvia Armengué, Sílvia Estall, Bernat Gómez i de l'il·lustradors i animador Adrià Colas parlarem una estona del procés creatiu, i farem el procés invers al que es fa habitualment, escriurem un relat, un micro, una història, a partir de les il·lustracions que ens han cedit els nostres il·lustradors.

El dia 16 de febrer fem el Taller Relata una I·lustració, per grans i petits, fer un petit relat, inventar una història, recordar un conte vora del foc, a partir d'un disparador creatiu que serà una il·lustració.
Sovint els il·lustradors es troven amb el procés invers: els donen un relat o una novel·la i la han d'il·lustrar. Per un cop volem donar la paraula a la seva obra i posar-la en primer terme. Parlarem una mica del procés creatiu, i del treball, i de la inspiració, però sobre tot, sobre tot, riurem, escriurem i dibuixarem!
Aquest taller té lloc gràcies a l'organització de la Meritxell Ozcáriz Soler i a les il·lustracions de Anna SanjuanSilvia Armangue JorbaBernat GlAdrian ColásSílvia Estall.
Us esperem a tots aquest proper dissabte a la La Font de Mimir!
Vols un sac fetiller per portar els teus llibres màgics?

Sabem que la crida, la seducció, l'atracció irreductible del Sac Fetiller no té aturador! El nostre receptacle per unir-vos a tots i add...