dilluns, 11 de febrer del 2019

Relata aquesta il·lustració



“Hem trobat un bagul ple de records d’una civilització perduda, anomenada País de aniràs i no tornaràs, vols venir amb nosaltres i fer d’arqueòleg, i intentar veure com vivia aquesta antiga civilització?
A partir d'una il·lustració que funcionarà com disparador creatiu us convidem a crear relats, microcontes, històries vora del foc, d'aquesta civilització perduda!

Gràcies a la participaió dels il·lustradors Txell Ozcáriz, Silvia Armengué, Sílvia Estall, Bernat Gómez i de l'il·lustradors i animador Adrià Colas parlarem una estona del procés creatiu, i farem el procés invers al que es fa habitualment, escriurem un relat, un micro, una història, a partir de les il·lustracions que ens han cedit els nostres il·lustradors.

El dia 16 de febrer fem el Taller Relata una I·lustració, per grans i petits, fer un petit relat, inventar una història, recordar un conte vora del foc, a partir d'un disparador creatiu que serà una il·lustració.
Sovint els il·lustradors es troven amb el procés invers: els donen un relat o una novel·la i la han d'il·lustrar. Per un cop volem donar la paraula a la seva obra i posar-la en primer terme. Parlarem una mica del procés creatiu, i del treball, i de la inspiració, però sobre tot, sobre tot, riurem, escriurem i dibuixarem!
Aquest taller té lloc gràcies a l'organització de la Meritxell Ozcáriz Soler i a les il·lustracions de Anna SanjuanSilvia Armangue JorbaBernat GlAdrian ColásSílvia Estall.
Us esperem a tots aquest proper dissabte a la La Font de Mimir!




Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...