dilluns, 19 d’octubre del 2020

Adzum i els Monoculars s'acabat la prevenda!


 

S'HA ACABAT LA PREVENDA!

DE REGAL EL PACK DE POSTALS D'ADZUM I ELS MONOCULARS!

Del 26 d'octubre al 8 de novembre

Compra en prevenda «Adzum i els Monoculars: Fusió! – Cicle de l'expansió galàctica cataclana» d'en Sergi G. Oset i a més d'un 5% de descompte i l'enviament gratuït obtindràs el pack de postals de regal d'Adzum i els Monoculars!

Durant aquestes  propers dies us presentarem els protagonistes d'aquesta novetat: Adzum i als Monoculars i  podreu obtenir al comprar en prevenda el pack de postals de cada un dels personatges: 

Adzum, la Montícola, Titània, Perpu, Penso i Ansietat!







Aquest novembre la novetat d'Edicions Secc serà Adzum i els Monoculars: Fusió! – Cicle de l'expansió galàctica cataclana, primera aproximació d'en Sergi G. Oset a la novel·la? Pastitx còsmic que cavalca l'onada del fulletó sideral i l'opereta espacial i en el que malviuen i s'enfronten panteons de divinitats desestructurades, Messies terroristes, fades canó, Astrogàvers mutats mancats de corrector ortogràfic, naus sentents sociòpates i mecavampirs en procés de desballestament a pas de turboxiruca i motxilla pressuritzada.
«Des que fa un porró de cicleanys llum s'inicià l'expansió galàctica cataclana s'han declarat (unilateralment), revocat i restablert 1714 repúbliques cataclanes. En aquest impàs, els concilis fetillers estel·lars han entrat en pugna amb corporacions poderoses per repartir-se el poder pangalàctic, l'imperi revivent del comte Estruc a Beta-Llers ha entrat en col·lapse i companyies de mercenaris paramilitars com els Astrogàvers han aconseguit contractes sucosos allà on calia esclafar alguna veu discordant. Enmig d'aquest remolí de violència geoestratègica i punyalades per l'esquena, Adzum i els Monoculars, un grup d'inadaptats fugitius que viatgen a bord de la Perpètua, una nau sentent i revivent, proven d'escapolir-se com poden dels que els volen donar pel sac».



Vols ser el primer a gaudir de l'esbojarrada i magnífica opereta espacial de Sergi G. Oset? Vols emportar-te les exclusives postals dels seus protagonistes, il·lustrats per Adrián Colás? Doncs no ho dubtis!


Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...