dimarts, 13 d’octubre del 2020

Compartim coses boniques!

 

COMPARTIM COSES BONIQUES!

Ja fa dies que us parlem que durant els mesos que vénen tenim ganes de compartir coses boniques amb els nostres subscriptors i subscriptores! Auto@sil·lustrador@seditor@s  ens ve de gust de ser proactius amb tots i totes aquelles que esteu cada dia al peu del canó, i per això volem premiar la vostra paciència durant els 12 mesos vinents, de forma bimensual, amb un relat il·lustrat.


I no us penseu, ser subscriptors, a més de rebre aquests relats il·lustrats exclusius, tindrà més avantatges, com per exemple poder accedir a avançaments editorials, o a l'Espai Lectura a Telegram que us permetrà comentar els relats amb els seus autors, si us ve de gust, entre altres coses!


Però ara ha arribat el gran moment de presentar-vos el primer relat que podreu gaudir el vespre de la Castanyada!


«El bany de la Mare Deessa» de David Gómez Simó il·lustrat per Laia Martí i guanyador de la fase local de la Mostra Literària del Maresme el 2017.


I per aquells que encara no el conegueu us fem cinc cèntims del seu autor: David Gómez Simó.





Un bon relat per gaudir a l'escalfor de les castanyes!



I per a tots aquells i aquelles que encara no sou subscriptors, recordeu, encara teniu temps d'apuntar-vos i rebre aquest relat exclusiu fins al 29 d'octubre!





Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...